oshurty Zveřejněno 13. Říjen 2018 Sdílet Zveřejněno 13. Říjen 2018 (upraveno) Přátelé pozor na prodejce Besta 2000 na ebay.de. Nabízí manuály ke starším lodním motorům. Jedno CD k Yamaze jsem si ob jednal a po 14 dnech čekání a neustálého dopisování, kdy už jsem těch 15€ oželel, jsem zavolal na Ebay.de a pomohli - slíbili, že peníze do týdne vrátí i s poštovnýmhttps://www.ebay.de/itm/YAMAHA-AUSSENBORDER-Betriebs-und-Wartungsanleitungen-1973-2011/263987043777?hash=item3d76da9dc1:g:VcgAAOSwjDZYd25I:rk:1:pf:0 Upraveno 13. Říjen 2018 uživatelem oshurty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peu Odesláno 14. Říjen 2018 Sdílet Odesláno 14. Říjen 2018 prodejce má přes 700 + ohodnocení, myslím že se jedná o nějaké nedorozumění...sám prodejce ti tam odpovídá že jsi zadal špatnou adresu u ebay a proto ti to nepřišlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oshurty Odesláno 15. Říjen 2018 Autor Sdílet Odesláno 15. Říjen 2018 Adresu kterou jsem zadal, pouzží vám cca 3 roky (je to česká firma, která převáží zásilky z De do Česka a posílá dál českou poštou) ostatně jak byste se chovali, když na prosbu o zaslání čísla zásilky Vám prodejce neodpoví ???Ebay uznal moji námitku, a po prozkoumání všech mých nákupů uznali, že mám nárok na vrácení peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se