HONY Zveřejněno 6. Červen 2010 Sdílet Zveřejněno 6. Červen 2010 ZDRAVíM POřEBOVAL BYCH PORADIT JAK POJISTIT čLUN A CO NEJLEVNěJI!JAKE MATE ZKUšENOSTI?VYKON 130KONI DELKA 5METRU.DIKY HONY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 7. Červen 2010 Sdílet Odesláno 7. Červen 2010 Citovat ZDRAVíM POřEBOVAL BYCH PORADIT JAK POJISTIT čLUN A CO NEJLEVNěJI!JAKE MATE ZKUšENOSTI?VYKON 130KONI DELKA 5METRU.DIKY HONYProběhni starší diskuze již to tu bylo řešeno, jestli se dobře pamatuji tak byla doporučena nějaká německá pojištovna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 7. Červen 2010 Sdílet Odesláno 7. Červen 2010 Citovat Citovat ZDRAVíM POřEBOVAL BYCH PORADIT JAK POJISTIT čLUN A CO NEJLEVNěJI!JAKE MATE ZKUšENOSTI?VYKON 130KONI DELKA 5METRU.DIKY HONYProběhni starší diskuze již to tu bylo řešeno, jestli se dobře pamatuji tak byla doporučena nějaká německá pojištovna.V čR to dělá jen Alianz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 7. Červen 2010 Sdílet Odesláno 7. Červen 2010 Wehrering und Wolves (nebo tak nějak), veškerá komunikace přes e-mail, sokumenty a loesjstra okamžitě posílají, ceny suprové. Alianz chce snad 3x více a zdaleka nenabízí to, co Němci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 8. Červen 2010 Sdílet Odesláno 8. Červen 2010 Citovat Wehrering und Wolves (nebo tak nějak), veškerá komunikace přes e-mail, sokumenty a loesjstra okamžitě posílají, ceny suprové. Alianz chce snad 3x více a zdaleka nenabízí to, co Němci.Ahoj jem tu pojištěn už roky a spokojenost Standa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 8. Červen 2010 Sdílet Odesláno 8. Červen 2010 Pojištění lodí dělá taky Slavie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 9. Červen 2010 Sdílet Odesláno 9. Červen 2010 Citovat Pojištění lodí dělá taky Slavie.Otazkou je zda tuto pojištovnu např. v Hrvatsku budou uznávat. Jsou to pěkný parch......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley Odesláno 9. Červen 2010 Sdílet Odesláno 9. Červen 2010 Jen pro upřesnění, mám pojištěnou loď na: odpovědnost za škodu z provozu mot.plavidla a dále na živel, odcizení, poškození...působnost EU - je to vše co musím mít?? Nebo musím ještě někde něco platit?? Pojistné plnění je 30.000.000,-Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 9. Červen 2010 Sdílet Odesláno 9. Červen 2010 Pro Chorvatsko pojišťuji u Slávie,mají tam všechno,i proti poškození po cestě,využívám to hlavně kvůli tomu,že pojistí i na 2měsíce,hlavně kvůli chorvatům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 9. Červen 2010 Sdílet Odesláno 9. Červen 2010 Chorvatsko není v EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 10. Červen 2010 Sdílet Odesláno 10. Červen 2010 Ahoj. Tak jenom pro info, dneska jsem volal do Slavie a bylo mi receno, ze pojisteni rekreacnich plavidel je od zacatku roku pozastaveno a tudiz tedko lode nepojistujou. Takze tudy cesta nevede, teda po nasem, tudy voda netece :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike Odesláno 21. Červen 2010 Sdílet Odesláno 21. Červen 2010 Ahoj jestli vám mohu doporučit nějakou pojištovnu,která u nás ještě pojistí plavidllo,tak je to firma SMARTEO.CZ u které jsem tento týde plavidlo pojistil.Mám u nich pojištěnou loď na: odpovědnost za škodu z provozu mot.plavidla a dále na živel, odcizení, poškození...působnost EU.cena pojistky po všech slevách co vám automaticky nabídnou je 5000 kč ročně a lod mám pojištěnou na 250000,odpovědnost za škodu z provozu mot.plavidla 1 500 000 EUR.Kontakt na zprostředkovateleJan šejnohaU Půjčovny 2, 110 00 Praha 1 | Czech Republictel: (+420) 222 222 777 | mobil: (+420) 773 984 811 | Email : jan.sejnoha@smarteo.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 21. Červen 2010 Sdílet Odesláno 21. Červen 2010 Ahoj. Tak musim rict, ze cena vypada opravdu zajimave. Otazkou vsak zustava, ze o teto pojistovne jsem jeste v zivote neslysel. Nemate s ni nekdo nejake zkusenosti? Hlavne jde o to, kdyby se neco stalo, aby splnili to co slibej :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Červen 2010 Sdílet Odesláno 21. Červen 2010 Tak jsem se mrkl na jejich stránky a zkusil si nechat navrhnout pojistku na svoji kocábku - jsem zvědav co z nich vypadne. Dám vědět jak jsem dopadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 21. Červen 2010 Sdílet Odesláno 21. Červen 2010 I ty brute, ty taky jo :). Aspon budou mit zejtra co pocitat :). Taky jsem zvedavej co z nich vypadne za castku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indianhk Odesláno 21. Červen 2010 Sdílet Odesláno 21. Červen 2010 Tak jsem další co to zkusil,tak dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike Odesláno 22. Červen 2010 Sdílet Odesláno 22. Červen 2010 Ještě musím dodat že pojištovna je to HDI Versicherung AG,firma SMARTEO.CZ je jejich zprostředkovatel.Ahoj MIKE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Červen 2010 Sdílet Odesláno 22. Červen 2010 Tak zde mám nějaké výsledky - při pojištění na částku 450tis. roční pojistné při spoluúčasti 90tis. / 5850,- , při 38tis./ 6300,- při 9tis./7650,- ale neznám zatím žádné podmínky kdy je pojistné plnitelné a naopak. jde o Základní pojištění - živel, dopravní nehoda, odcizení plavidla, krádež vloupáním, poškození během dopravy po souši, nakládka a vykladka,poškození nebo ztráta behěm letního a zimního uložení plavidla Tak jsem zvědav až někdo zjistíte ty podmínky - :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 22. Červen 2010 Sdílet Odesláno 22. Červen 2010 (upraveno) Ahoj. Tak koukam, ze to asi pan vzal pres kopirak, protoze i kdyz jsem si psal o jinou castku, tak mi taky poslal pojisteni na 450 a tu samou nabidku co popisujes. Tak nevim jestli je todle nejakej strop co pojistujou a nebo se jim nechtelo delat vice nabidek.Jak jiz bylo psano, nevypada to spatne, ale zalezi na tom, jak potom plnej pri nejake pojistne udalosti.Jinak jeste pro doplneni pojisteni odpovednosti maji za:Pojistné plnění: 30.000.000,- KčUzemní platnost EUPlachetnice:Plachta v m2do 50 m2 995,- Kčdo 100 m2 1.275,- Kčdo 150 m2 1.785,- Kčdo 200 m2 2.933,- Kčnad 200 m2 5.355,- KčMotorove lode:do 50 PS 1.275,- Kčdo 100 PS 1.785,- Kčdo 150 PS 2.933,- Kčdo 300 PS 5.355,- Kčnad 300 PS 7.650,- Kča pokud jsem to dobre pochopil, tak prvni tri roky bezeskodniho prubehu se kazdej rok cena snizuje o 10%, takze po trech letech by to melo bejt o 30% levnejsi. Upraveno 22. Červen 2010 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley Odesláno 23. Červen 2010 Sdílet Odesláno 23. Červen 2010 Já mám u nich (HDI - Smarteo) taky pojištěnou loď. Bral jsem to do detailu, nechal si přesně vypsat plnění, za jakých okolností to platí, atd...fakt je ten, že komunikace je pomalejší, vše si nechávají posílat z Německa, ale cena mi připadá slušná. Krádež lodě proplácí vždy, jen mimo situaci, kdy loď necháš na osamoceném místě, kde není v dohledu nějaké bydlení, objekt, apod...což se asi v reálu nikdy nestane - aspoň tedy ne u mě. Jen mě zaráží uváděné plnění v hodnotě 1.500.000 Eur, já si to kontroloval na smlouvě a já má uvedenou sumu 1.000.000 Eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 23. Červen 2010 Sdílet Odesláno 23. Červen 2010 Včera jsem si nechal poslat i ty podmínky ale ještě jsem neměl čas se tím prokousat , tak až to projdu pokusím se to nějak shrnout a popsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONY Odesláno 1. Červenec 2010 Autor Sdílet Odesláno 1. Červenec 2010 Zdravím,včera jsem volal panu Janu Sejnohovi fa SMARTEO.CZ ta cena je slušná to pojištění je pro evropu (i chorvatsko)co je pro mě podstatne.100 ps je cena 1785kč.pojistné plnění je 25.000.000kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike Odesláno 2. Září 2010 Sdílet Odesláno 2. Září 2010 Zdravím,tak v červenci se mi bohůžel potopilo plavidlo a řeším celou věc u výše jmenované pojištovny.Celá věc se zatím vleče a komunikace s nimi také vázne.Dám vám vědět jak vše dopadlo zatím ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 2. Září 2010 Sdílet Odesláno 2. Září 2010 To jsem fakt zvědav na výsledek, a držím "miku" palce ať to dopadne dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 2. Září 2010 Sdílet Odesláno 2. Září 2010 Citovat Zdravím,tak v červenci se mi bohůžel potopilo plavidlo a řeším celou věc u výše jmenované pojištovny.Celá věc se zatím vleče a komunikace s nimi také vázne.Dám vám vědět jak vše dopadlo zatím ahoj.a jak se ti plavidlo potopilo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se