Přejít na obsah
Plavidla.cz

POJIšTěNí MOTOROVEHO čLUNU

HONY

Doporučené příspěvky

Citovat
ZDRAVíM POřEBOVAL BYCH PORADIT JAK POJISTIT čLUN A CO NEJLEVNěJI!JAKE MATE ZKUšENOSTI?VYKON 130KONI DELKA 5METRU.DIKY HONY

Proběhni starší diskuze již to tu bylo řešeno, jestli se dobře pamatuji tak byla doporučena nějaká německá pojištovna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Citovat
  Citovat
ZDRAVíM POřEBOVAL BYCH PORADIT JAK POJISTIT čLUN A CO NEJLEVNěJI!JAKE MATE ZKUšENOSTI?VYKON 130KONI DELKA 5METRU.DIKY HONY

Proběhni starší diskuze již to tu bylo řešeno, jestli se dobře pamatuji tak byla doporučena nějaká německá pojištovna.

V čR to dělá jen Alianz

Odkaz ke komentáři

Citovat
Wehrering und Wolves (nebo tak nějak), veškerá komunikace přes e-mail, sokumenty a loesjstra okamžitě posílají, ceny suprové. Alianz chce snad 3x více a zdaleka nenabízí to, co Němci.

Ahoj jem tu pojištěn už roky a spokojenost Standa

Odkaz ke komentáři

Jen pro upřesnění, mám pojištěnou loď na: odpovědnost za škodu z provozu mot.plavidla a dále na živel, odcizení, poškození...působnost EU - je to vše co musím mít?? Nebo musím ještě někde něco platit?? Pojistné plnění je 30.000.000,-Kč
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Ahoj jestli vám mohu doporučit nějakou pojištovnu,která u nás ještě pojistí plavidllo,tak je to firma SMARTEO.CZ u které jsem tento týde plavidlo pojistil.Mám u nich pojištěnou loď na: odpovědnost za škodu z provozu mot.plavidla a dále na živel, odcizení, poškození...působnost EU.cena pojistky po všech slevách co vám automaticky nabídnou je 5000 kč ročně a lod mám pojištěnou na 250000,odpovědnost za škodu z provozu mot.plavidla 1 500 000 EUR.Kontakt na zprostředkovatele

Jan šejnoha

U Půjčovny 2, 110 00 Praha 1 | Czech Republic

tel: (+420) 222 222 777 | mobil: (+420) 773 984 811 | Email :

jan.sejnoha@smarteo.cz

Odkaz ke komentáři

Tak zde mám nějaké výsledky - při pojištění na částku 450tis. roční pojistné při spoluúčasti 90tis. / 5850,- , při 38tis./ 6300,- při 9tis./7650,- ale neznám zatím žádné podmínky kdy je pojistné plnitelné a naopak.

jde o Základní pojištění - živel, dopravní nehoda, odcizení plavidla, krádež vloupáním, poškození během dopravy po souši, nakládka a vykladka,

poškození nebo ztráta behěm letního a zimního uložení plavidla

Tak jsem zvědav až někdo zjistíte ty podmínky - :) :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj. Tak koukam, ze to asi pan vzal pres kopirak, protoze i kdyz jsem si psal o jinou castku, tak mi taky poslal pojisteni na 450 a tu samou nabidku co popisujes. Tak nevim jestli je todle nejakej strop co pojistujou a nebo se jim nechtelo delat vice nabidek.

Jak jiz bylo psano, nevypada to spatne, ale zalezi na tom, jak potom plnej pri nejake pojistne udalosti.

Jinak jeste pro doplneni pojisteni odpovednosti maji za:

Pojistné plnění: 30.000.000,- Kč

Uzemní platnost EU

Plachetnice:

Plachta v m2

do 50 m2 995,- Kč

do 100 m2 1.275,- Kč

do 150 m2 1.785,- Kč

do 200 m2 2.933,- Kč

nad 200 m2 5.355,- Kč

Motorove lode:

do 50 PS 1.275,- Kč

do 100 PS 1.785,- Kč

do 150 PS 2.933,- Kč

do 300 PS 5.355,- Kč

nad 300 PS 7.650,- Kč

a pokud jsem to dobre pochopil, tak prvni tri roky bezeskodniho prubehu se kazdej rok cena snizuje o 10%, takze po trech letech by to melo bejt o 30% levnejsi.

Upraveno uživatelem tomas80
Odkaz ke komentáři

Já mám u nich (HDI - Smarteo) taky pojištěnou loď. Bral jsem to do detailu, nechal si přesně vypsat plnění, za jakých okolností to platí, atd...fakt je ten, že komunikace je pomalejší, vše si nechávají posílat z Německa, ale cena mi připadá slušná. Krádež lodě proplácí vždy, jen mimo situaci, kdy loď necháš na osamoceném místě, kde není v dohledu nějaké bydlení, objekt, apod...což se asi v reálu nikdy nestane - aspoň tedy ne u mě. Jen mě zaráží uváděné plnění v hodnotě 1.500.000 Eur, já si to kontroloval na smlouvě a já má uvedenou sumu 1.000.000 Eur
Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
  Citovat
Zdravím,tak v červenci se mi bohůžel potopilo plavidlo a řeším celou věc u výše jmenované pojištovny.Celá věc se zatím vleče a komunikace s nimi také vázne.Dám vám vědět jak vše dopadlo zatím ahoj.

a jak se ti plavidlo potopilo ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...
TOPlist