Zet Zveřejněno 20. Červenec 2018 Sdílet Zveřejněno 20. Červenec 2018 (upraveno) zdravím ve spolek ,potřebuju sundat výfukový svod V6 (parohy) z desky transomu který je na tři šrouby. Sháním tento"oříšek" - vnitřní dvanáctihran 3/8. Neměl by jste někdo na zapůjčení nebo typ kde ho sehnat ? Už ho docela dlouho hledám po světě ale nemůžu na nej narazit .Jedná se o tento šroub: https://www.ebay.co.uk/itm/Exhaust-Bolt-Lower-Y-Pipe-Mercruiser-4cyl-V6-V8-1971-Up-10-58640-/282671899460děkuji za eventuální pomoc. Upraveno 20. Červenec 2018 uživatelem Zet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 20. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 20. Červenec 2018 Koupil jsem ho normálně v prodejně nářadí - u nás tady: www.nastrojecz.czMěli by ho mít v každém lepším železářství nebo ho objednají. Existují i sady palcových ořechů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 21. Červenec 2018 Autor Sdílet Odesláno 21. Červenec 2018 Děkuju, podívám se tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 22. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 22. Červenec 2018 Co si pamatuji když jsem to dělal tak oříšek musí být slabý na průměru aby se tam dostal. Takže ideální na menší gólu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 23. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2018 Mám klasický a vešel se. Konec samozřejmě je tenčí, tak to asi stačilo. Na menší golu se blbě shání momenťák. Jedině pak přes redukci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se