Sullaco Odesláno 4. Leden 2014 Sdílet Odesláno 4. Leden 2014 Tsss! Zlatej ostrov u Libora kamaráda! Zlatý molo v marině! Palouk sviní budu obeplouvat ve sto metrovém odstupu vy parchanti!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Leden 2014 Sdílet Odesláno 6. Leden 2014 No jo no, každý máme něco...někomu se touž scvrklo, viď Zdendo, někomu to nejezdí, viď Tome, a hold někdo si po dešti koupí novou, ...hihihi... Anachy, ty by jsi chtěl Draga? Jak velkýho? No já ti to moc nedoporučuju, oni ostatní pak jen vymejšlej blbiny když po něm toužebně pokukujou hihihi...Jasně že Drago a myslím, že ta tvoje velikost je tak akorát, hlavně se mi líbí to vnitřní uspořádání, myslím, že u lodě této velikosti se jinde nenajde :)Momentálně mám o trochu menšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 6. Leden 2014 Sdílet Odesláno 6. Leden 2014 Je to fakt...a že jsem po výstavách pár lodí prošel, ale nikde (až na 15-timetráky) jsem se pohodlně nepostavil nemluvě o dobře řešených uschovných prostorách. Jo, jsem spokojenej, v tomhle se dá pár dní v pohodě bydlet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se