Zet Zveřejněno 22. Červen 2018 Sdílet Zveřejněno 22. Červen 2018 (upraveno) Zdravím všechny přítomné kapitány,tak už jsem se také dočkal....konečně :) a obracím se na vás s dotazem jaké používáte anody na Z nohu.Přečetl jsem všechno možné o tomto tématu včetně příspěvků zde a nemám úplnou jistotu správné volby.Zatím budu jezdit pouze sladkou vodu kde má být hořčík ,ale tak různě jsem pochytal že se používá i hliník.Tyto jsem koupil ale pod dojmem správné volby jsem si je ani moc neprohlížel až doma čtu že jsou určeny proo slanou/brakickou vodu. Což se i jinde také uvádí.Takže používáte někdo hliník na řece? V případě že jsou mi na nic tak bych je nabídl k výměně či prodeji někomu víc zcestovalému. dík za vaše postřehy.Zdeněk Upraveno 22. Červen 2018 uživatelem Zet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Červen 2018 Sdílet Odesláno 22. Červen 2018 Hliník na sladké vodě moc nefunguje, chce to ty magnéziové :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 23. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 23. Červen 2018 No tak asi jo,tak v tom případě mi přebývají jedny hliníkové - kdyby někdo potřeboval nechám je za 1200,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se