dasty Zveřejněno 12. Červen 2018 Sdílet Zveřejněno 12. Červen 2018 Zdravím všechny zkušenější, nenašel by se tady někdo kdo by byl ochoten mě vzít někdy s sebou na vodu a předat nějaké praktické znalosti a zkušenosti? Je celkem jedno kde, jsme malá země, dojedu kdekoliv. Předem díky Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 12. Červen 2018 Sdílet Odesláno 12. Červen 2018 Po jaké formě pohybu na vodě toužíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasty Odesláno 12. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 12. Červen 2018 Nepohrdnu naprosto ničím, budu rád jak za jakoukoliv nabídku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Červen 2018 Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 A jde ti o plachty , nebo o motorovou loď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasty Odesláno 13. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 13. Červen 2018 Abych pravdu řekl, nejradši bych obojí, každý má svoje kouzlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Červen 2018 Sdílet Odesláno 14. Červen 2018 No myslel jsem to spíše tak s čím by jsi se teď momentálně chtěl seznámit. Já kotvim na 124 km Vltava a už jsem něco podobného pro jednoho člověka dělal, zacvicoval jsem jej před zkouškou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasty Odesláno 20. Červen 2018 Autor Sdílet Odesláno 20. Červen 2018 Výborně, bylo by skvělý kdybysme se mohli někdy v létě potkat, pokecat, poradit ohledně koupě lodě apod. 124.km jsou Slapy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 20. Červen 2018 Sdílet Odesláno 20. Červen 2018 Jj Slapy 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Červen 2018 Sdílet Odesláno 21. Červen 2018 Dík, Jenda už za mě zaskočil :) s odpovědí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky