david Odesláno 29. Červen 2018 Sdílet Odesláno 29. Červen 2018 Viky, jako učitel žádná sláva, teorie fungování webu je na dvě věci, to pro vložení fotky nepotřebuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 29. Červen 2018 Sdílet Odesláno 29. Červen 2018 Chlapi, Internet zavedli v CR před vice nez dvaceti lety, to jste byli ještě mlady kluci, takze s vekem na mne nechodte, mne to taky ve skole nikdo neucil, proste jsem si o tom neco precetl. Je to kazdyho volba, jestli se chce něco dovedet, nebo radsi bude sedet a třeba koukat na inspirativni projevy Milose Zemana. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 29. Červen 2018 Sdílet Odesláno 29. Červen 2018 SNAD TAKTO TO BUDE STAčIT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 1. Červenec 2018 Autor Sdílet Odesláno 1. Červenec 2018 ZKOUSKA .? OBRAZKU CO TENTO MOTOR :d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 1. Červenec 2018 Autor Sdílet Odesláno 1. Červenec 2018 KONECNE nekdo kdo to dokazal vysvetlit diky my60hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Toman1987 Odesláno 2. Červenec 2018 Autor Sdílet Odesláno 2. Červenec 2018 (upraveno) tak druhy motor doma super od super cloveka pana sice nema interni nadrz ale to nejak nevadivypada jak novy vzdy na dovcu to mel .pan me predvedl vse ukazal chytil na prvni skubnuti Upraveno 2. Červenec 2018 uživatelem Michal Toman1987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oshurty Odesláno 3. Září 2018 Sdílet Odesláno 3. Září 2018 (upraveno) Dobrý večer, zeptám se na radu tady: dá se ten domeček impeleru ještě sehnat? je to veterán 1980 Johnson 8 PS Upraveno 3. Září 2018 uživatelem oshurty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 3. Září 2018 Sdílet Odesláno 3. Září 2018 Kupoval jsem ho na ebay jako celou sadu včetně impeleru, těsnění, šroubů a té nerezově misky za cca 1400,- i s poštovným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkH Odesláno 5. Září 2018 Sdílet Odesláno 5. Září 2018 Zdravím všechny, jsem nový člen a celkem mě pobavilo toto vlákno o motoru Johnson 5hp 4t a úvahy o tom zda byl hodně ojetý, jak ho někdo hned koupil atd., protože jsen nyní zjistil, že zmíněný motor Johnson jsem si koupil já, tenkrát jsem se s pánem domluvil na super ceně 12 tis. Motor jsem dvakrát projel na Dářku a pak týden v Chorvatsku po celou dobu šlapal jak hodinky.....poslední noc mi byl člun Zodiac i s motorem Johnson ukraden. A nyní jsem zase já v pozici uživatele Michal Toman1987 a poohlížím se po nějakém motoru na příští dovolenou.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se