Přejít na obsah
Plavidla.cz

Koupě lodi QUICKSILVER 520 + MERCURY F80EFI

elvikol

Doporučené příspěvky

Všem přeji hezký večer.

Jsem začátečník a chci si pořídit starší motorovou loď s kabinou. Našel jsem si inzerát na motorovou loď QUICK SILVER 520 + MERCURY F80 EFI, včetně vleku THULE 1300. Je to loď z roku 2008. Mám trochu obavy ze spolehlivosti, i když v popisu je, že je vše OK.

Může mi někdo poradit jak na to, co si překontrolovat a pod. ?

Díky předem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud není předražená, předvedou Ti jí a bude fungovat, tak jí klidně kup. Stejně jí do roka prodáš, protože Vám bude malá! :-)

Ne, teď vážně. To se asi nedá takhle poradit na co si dát pozor, pokud nemáš zkušenosti. Když se kupuje jetá loď, tak zkušený kupující zohledňuje mnoho různých indicií a i podprahových informací na základě kterých si udělá obrázek o serióznosti prodávajícího a usoudí na skutečný stav techniky.

Obávám se, že Ti radou nikdo nepomůže. Nejlépe tam vzít někoho, kdo tomu rozumí víc, pokud si sám netroufáš stav hodnotit. A i s poradcem je to těžký. Každý má jiný měřítka a nároky. Co jednomu vyhoví, druhému ne.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, podle popisku a obrázku vypadá lodicka dobře, pokud souhlasí počet motohodin tak je to zánovní motor. Měl jsem Quicksilver Activ 470 Caban s motorem Mercury 50 a byl jsem spokojen. Prodávající popisuje ze je jetá vždy 14 dni v roce, to uvidíš na místě jak na tebe zapůsobila stav lodi, určitě pokud budeš mít vážný zájem tak ji řádně vyzkoušej na vodě- velice důležité. Cena se mi zda dobra pokud je vše jak popisuje prodávající. Držím pěsti při výběru Martin
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...