Stanley Zveřejněno 30. Květen 2010 Sdílet Zveřejněno 30. Květen 2010 Nemáte někdo konkrétní zkušenost s p. Keithem Williamsem, popř. se společností BCR Royal Cargo?? Všichni z Anglie. Chci si koupit loď z Anglie, její majitel je p.Keith, chce složit 50% ceny firmě BCR, která je bude do mého rozhodnutí držet v zástavě. Jenže uvedená adresa, kde tvrdí že mají sídlo je obyčejná malá ulice s domečky na východním pobřeží. Navíc loď Four Winns 258, r.v.2007, najeto jen 40 mth je za 16650 liber, přičemž všechny podobné lodě stojí 40.000 liber...navíc uvedený telefon p.Keitha nikdo nebere... http://www.boatshop24.co.uk/ZndvMTg4NjYwODF+cHZ0=-FOUR_WINNS_258_VISTA.html Mám nemilé tušení, že je to podvod, nerad bych přišel o peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 30. Květen 2010 Sdílet Odesláno 30. Květen 2010 Ty vogo chlape neblázni a hlavně podobnejm zmetkům a vůbec nikomu nepřeváděj peníze někam předem, kor takový sumy! Nejsi přeci blbej abys uvěřil, že se tahle loď prodává za cenu jako je v tom inzerátu!!! Takovejhle inzerátů je tam plno, takže bacha! Nevidím, důvod cokoliv komukoliv převádět. Přijedu, podívám se, sepíšeme kupní smlouvu, potom se můžem bavit o penězích. Normální firma co prodává lodě, kor za takovouhle cenu, nepotřebuje dělat podobný píčoviny. To by se prodávalo jak teplý housky. Takže znovu bacha a rozum do hrsti!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 31. Květen 2010 Sdílet Odesláno 31. Květen 2010 V německu je tento způsob platby běžný. Němec němci dá klidně číslo účtu a ten mu pošle peníze předem. čechovi němec číslo účtu po telefonu nedá. Spatřuji v tom ochranu prodávajícího /zajišťuje si, že máš peníze/ i ochranu kupujícího /prodávající nedostane peníze dříve, než dojde k podpisu smlouvy/.V kulturním světě je tento způsob běžný. Bohužel vím o případu notářky v čechách, která zpronevěřila peníze, které měla v úschově. V GB jsou pozemky a nemovitosti velmi drahé a i velká firma může mít sídlo v malém domečku. Rozhodnutí je na tobě. Osobně bych vzal 1000 liber na zálohu a vyrazil do staré dobré Anglie. Mohu tě zkontaktovat s rodilým angličanem žijícím v Brně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 31. Květen 2010 Sdílet Odesláno 31. Květen 2010 Nemáte někdo konkrétní zkušenost s p. Keithem Williamsem, popř. se společností BCR Royal Cargo?? Všichni z Anglie. Chci si koupit loď z Anglie, její majitel je p.Keith, chce složit 50% ceny firmě BCR, která je bude do mého rozhodnutí držet v zástavě. Jenže uvedená adresa, kde tvrdí že mají sídlo je obyčejná malá ulice s domečky na východním pobřeží. Navíc loď Four Winns 258, r.v.2007, najeto jen 40 mth je za 16650 liber, přičemž všechny podobné lodě stojí 40.000 liber...navíc uvedený telefon p.Keitha nikdo nebere... http://www.boatshop24.co.uk/ZndvMTg4NjYwODF+cHZ0=-FOUR_WINNS_258_VISTA.html Mám nemilé tušení, že je to podvod, nerad bych přišel o peníze."Nojo" to vůbec není podvodník. už jsem takhle málem jednou letěl pro auto do Dublinu, dokonce jsem s tím lumpem i mluvil po telefonu ale nakonec zdravej rozum zvítězil. Jsou to pěkný parchanti a pak že jsou šmejdi jen na východě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 31. Květen 2010 Sdílet Odesláno 31. Květen 2010 V německu je tento způsob platby běžný. Němec němci dá klidně číslo účtu a ten mu pošle peníze předem. čechovi němec číslo účtu po telefonu nedá. Spatřuji v tom ochranu prodávajícího /zajišťuje si, že máš peníze/ i ochranu kupujícího /prodávající nedostane peníze dříve, než dojde k podpisu smlouvy/.V kulturním světě je tento způsob běžný. Bohužel vím o případu notářky v čechách, která zpronevěřila peníze, které měla v úschově. V GB jsou pozemky a nemovitosti velmi drahé a i velká firma může mít sídlo v malém domečku. Rozhodnutí je na tobě. Osobně bych vzal 1000 liber na zálohu a vyrazil do staré dobré Anglie. Mohu tě zkontaktovat s rodilým angličanem žijícím v Brně.Já ti nevim, ale nikde jsem neslyšel o 50% záloze aniž by někdo viděl předmět koupě. A to jak u nás tak hlavně v zahraničí. Navíc v tomto případě, je cena lodě natolik nízká, že je to alarmující hned na první pohled. Kdyby byla za tu cenu skutečně k mání, byla by už dávno prodaná. Na Boatshopu24 přímo varují před těmito podvodníky a převáděním peněz. Velká firma byť i v malém domečku, nebude používat takovéto praktiky. Pár kamarádu v UK mám, takže vím co mluvím. Znovu opakuji, za tuhle cenu by jim přímo na místě utrhali za tuhle loď ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 31. Květen 2010 Sdílet Odesláno 31. Květen 2010 Tohle je podobnej týpek:http://www.boatshop24.de/web/de/suchen/m/index.htm?showid=2309769&BOATCATEGORY_ID=1028&YEARDIRECTION=1&YEARBUILT=2000&SORTORDER=1&lastshow=200&totalcount=1490 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 31. Květen 2010 Sdílet Odesláno 31. Květen 2010 Z osobní zkušenosti nákupu vůbec za čárou - jediné fér jednání jedině "z ručičky do ručičky" jinak na to kašlou, doporučuji osobní prohlídku na místě s tím že pokud budu loď kupovat, tak majitel musí podepsat jednak kupní smlouvu a pak pokud jde např. o Německo, tak i doklad o odhlášení z Německé SPS - tedy WSW. Jmenuje se to ABMELDUNG - dokument na A4 a je to prohlášení od WSW odhlášení plavidla z Německého registru - naše SPS to vyžaduje pro přihlášení spolu s kupní smlouvou. Každopádně nedávat peníze z ruky dokud nebudou všechny formality v cajku!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 31. Květen 2010 Sdílet Odesláno 31. Květen 2010 Tak tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley Odesláno 1. Červen 2010 Autor Sdílet Odesláno 1. Červen 2010 Díky za rady, v podstatě jste mě ujistili v tom, že na to kašlu...jinak vystupovali jako manželský pár s tím, že ještě letos chtějí koupit plachetici a cena že je nízká jak pro tento důvod, tak i proto, že je krize.... no, tak jdu zase hledat :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 1. Červen 2010 Sdílet Odesláno 1. Červen 2010 a pak pokud jde např. o Německo, tak i doklad o odhlášení z Německé SPS - tedy WSW. Jmenuje se to ABMELDUNG - dokument na A4 a je to prohlášení od WSW odhlášení plavidla z Německého registru - naše SPS to vyžaduje pro přihlášení spolu s kupní smlouvou. Každopádně nedávat peníze z ruky dokud nebudou všechny formality v cajku!!!Jeste by mel tento dokument obsahovat kulate razitko nemecke SPS. Coz je na tom asi to nejdulezitejsi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 11. Červen 2010 Sdílet Odesláno 11. Červen 2010 tato loď je inzerovaná jinde za 44500,-.... i fotky jsou stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumburak Odesláno 11. Říjen 2010 Sdílet Odesláno 11. Říjen 2010 lidi neblázněte, protože se nákupem z anglie zabývám už několik let, tak Vám mužu s klidem říct, že angláni by si tohle nikdy nedovolili, navíc to nemají v krvi takjhle podvádět, ten pán Keith, je ve skutečnosti Polák, nebo někdo z bývalé jugoslávieje jasné, že loď v ceně 40tis GBP nemuže byt na prodej za 16500liber, ikdyby potřebovali nutně penize, tak kdejaký obchodník ji od nich vykoupí ohned za 60 až 70% ceny, což by bylo 24 až 28tis liber, proč by se připravovali o 10tis GBP a ještě k tomu tak složitě přes inzerci....podobně mě teď atakuje jeden podovník z řecka, který vystupuje jménem firmy sídlící v Bostonu v USA, nabízí krásnou loď za velmi slušné peníze, ale v momentě kdy jsem řekl, že ji chci bylo najednou hrozně moc zájemců a chtěl poslat 1000 euro zálohu, sem mu nabídl, že za 2 dny přiletím osobně do atén a vykešuju mu to na místě....od toho momentu už neodpověděl :-)takže pozor na to, s Anglií mám bohaté zkušenosti, nějakou dobu jsem tam i žil, anglány mám osobně mnohem raději než němce, angláni jsou mnohem férovější, nikdy Vám nic nezamlčí jen proto aby prodali za víc peněz, tak pokud někdo budete něco chtít z anglie, klidně Vám s tím pomužu včetně dopravy, kterou mám od tama zařízenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan Odesláno 16. Duben 2012 Sdílet Odesláno 16. Duben 2012 Ahoj, rád bych se poradil. Už jsem to psal jinde, uvažoval jsem o nákupu lodě z Německa, ale nechal jsem se od toho odradit, tak snad bude tohle vlákno lepší. Po těch trápeních, co jsou s nákupem ojetých zajíců v pytli - pardon - lodí a motorů i vleků, asi koupím novou. Otázkou je, kdy a jak sehnat zbytek peněz, ale nebojte, na vás mám jinou. :DSháním kajuťáček s krytou kormidelnou, i na moře, aby to slušně jelo (trvale aspoň 50), spaní pro dva, ale ne trpaslíky, aspoň 190cm, moc to nežralo, byl k tomu i vlek a ten měl celkovou do 1100kg, bržděnej. Našel jsem tohle:http://www.seemaster.cz/video.htma s nějakou 50 motorem to snad bude OK, jen škoda, že k tomu tak půl metru, metr nepřidali. Co byste mi doporučili, poradili? Neíte o něčem lepším a hlavně levnějším? Díky, Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan Odesláno 16. Duben 2012 Sdílet Odesláno 16. Duben 2012 tady je ten SEEMASTER 480 FLIPPER: http://www.seemaster.cz/index-1.htmlvypadá dobře, ne? škoda, že tam není víc fotek, ale k tomu to video.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 6. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 6. Listopad 2012 Takhle jsem se v tom přesně placal take a mylne jsem si myslel že ve Francii seženu člun levnějc.Po Třech jednání(podvodnejch)jsem radeji koupil v čR. Přesne to bylo o penezich predem atd.Vždy ukradene foto z jinych stranek za čtvrteční cenu.Je jich opravdu hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se