marx2000 Zveřejněno 25. Březen 2018 Sdílet Zveřejněno 25. Březen 2018 (upraveno) Dobrý den vespolek.Mám dotaz, jestli někdo neví, k čemu slouží "záslepka" z boku, na noze výše zmíněného motoru, nad kavitační ploškou?Měl jsem nastartovaný motor "v sudu s vodou" na břehu a kolem této záslepky ucházely výfukové plyny a olej, nebo nějaká mastnosta (nedokážu určit).Nevíte prosím někdo na co to je? Omlouvám se za blbou otázku, ale fakt nevím.Děkuji a jsem s úctou. PS: na tomto obrázku je to vidět http://www.bilder-hochladen.net/files/jypi-dm-7407.jpg Upraveno 25. Březen 2018 uživatelem marx2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda Odesláno 25. Březen 2018 Sdílet Odesláno 25. Březen 2018 Pod záslepkou se nachází spojení obou částí táhel řazení. V noze jdou výfukové plyny, a utíkají okolo gumy. Někdy stačí tu záslepku líp zamáčknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 25. Březen 2018 Sdílet Odesláno 25. Březen 2018 Pod záslepku je spojka řadícího táhla. Že tam bublá je jedno, nevadí. Až budeš měnit impeller, tak tam to táhlo musíš rozpojit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marx2000 Odesláno 25. Březen 2018 Autor Sdílet Odesláno 25. Březen 2018 Kluci, děkuji za objasnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeňál Odesláno 22. Duben 2018 Sdílet Odesláno 22. Duben 2018 Neutral-zvýšené otáčky.Zdravím, poprvé vlastním člun a prosím o radu. Tohatsu 5hp, udělal jsem výměnu impelleru dle Youtube-vše OK. Motor jsem nastartoval, na neutral a volnoběh voda v pohodě stříká z horní trysky. Když ale na "neutral" zvýším otáčky, tak přestane chladit- nevytéká z trysky pod motorem voda. Po snížení otáček zase vše v pohodě . Nevím jak to je při zařazené rychlosti. DíKY MOC ZA INFO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se