david Zveřejněno 3. Leden 2018 Sdílet Zveřejněno 3. Leden 2018 Měl by někdo zájem, z těch, co se na Orlík nedostanou, se srazit na rozumně dostupné vodě? Rozumně co do vzdálenosti a dostupnosti bez suchých transportů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 3. Leden 2018 Sdílet Odesláno 3. Leden 2018 Mně osobně je jedno kde, protože nemám žádný plavidlo schopný delší plavby. Ale ruku na srdce, kdo krom tebe má Titanic, kterej má konečnou pod Slapskou hrází? V Roudnici bylo taky spousta lidí pouze autem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Leden 2018 Autor Sdílet Odesláno 3. Leden 2018 (upraveno) No tak si spočti, kolik to je kiláků pro kluky třeba z Malýho Labe - Týnec, Veletov, Lysá. Nebo Tomáš ze Žernosek se nepřeveze.A jezdit na lodní sraz na motorce nebo autem, tak to mě opravdu nebere. Upraveno 3. Leden 2018 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 3. Leden 2018 Sdílet Odesláno 3. Leden 2018 Sice máš pravdu, ale příště to může být třeba u Kolína, pak zase v Praze, ale vždy to nebude někomu vyhovovat. Sice to taky nemám na Orlík nejblíž, ale na druhou stranu jsem rád, že to není třeba na Slapech, Brněnský přehradě a podobně. Taky by se mi to nejvíc líbilo někde v domovině, ale na druhou stranu jsem rád, že se toho někdo vůbec ujal a nabíd místo. Takže Davide, nevěš hlavu, protože pokud se toho napřezrok vůbec někdo ujme, tak je cca 90% šance, že to bude na vodě přístupné i tvojí lodi. Pokud tě napadá kde, tak se toho můžeš klidně ujmout. Já taky doufám, že příští rok už na sraz (pokud nějakej bude) popluju na něčem, kde budu mít určité zázemí a nebudu to muset tahat za sebou na vozejku, jako moje stávající necky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Leden 2018 Autor Sdílet Odesláno 3. Leden 2018 (upraveno) To není o věšení. Jen si myslím, možná mylně, že by se někteří chtěli srazit, ale ne až na Orlíku. A proto sonduju. Upraveno 3. Leden 2018 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Leden 2018 Sdílet Odesláno 3. Leden 2018 Hele to je zajimavy, ze si stěžuješ zrovna ty, kterej to z nas ma skoro nejbliz. :) To ja, kterej nemuzu lod pouzit prakticky na zadnou delší cestu, tyhle dilemata nemivam. A koneckonců mrknout se na vodu, kam normalne nedopluju, povazuju za prijemny zpestreni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 3. Leden 2018 Sdílet Odesláno 3. Leden 2018 (upraveno) Ono bude problém spíš s tím zázemím pro tolik lidí. Ne každej může vegetit na lodi. Hele to je zajimavy, ze si stěžuješ zrovna ty, kterej to z nas ma skoro nejbliz. :) To ja, kterej nemuzu lod pouzit prakticky na zadnou delší cestu, tyhle dilemata nemivam. A koneckonců mrknout se na vodu, kam normalne nedopluju, povazuju za prijemny zpestreni.Ty náš aspoň tu Romanu, na který by to bylo teoreticky možný. Já mít aspoň něco podobnýho, tak bych možná i doplul. S tím co mám, tak jsem na tom stejně, ne li hůř než ty... Upraveno 3. Leden 2018 uživatelem Olin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Leden 2018 Autor Sdílet Odesláno 3. Leden 2018 Tak mi Viky zajisti převoz přes Slapy a Orlík. Rád se tam po 45 letech podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 3. Leden 2018 Sdílet Odesláno 3. Leden 2018 Tak mi Viky zajisti převoz přes Slapy a Orlík. Rád se tam po 45 letech podívám.A co jet autem a do kufru dát gumák a stan. Ne každej si tam přiveze "chajdu". Rozhodně by jsi nebyl sám, kdo to tak bude mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 3. Leden 2018 Sdílet Odesláno 3. Leden 2018 (upraveno) puvodni myslenka byla aby se aspon jednou za rok sesli lidi co se znají jen z internetu a poznala nova místamísta konaní zatim byla:1-Nelahozeves 2-Kralupy nad Vltavou 3-Litomeřice 4-Kolin 5-Davle 6-Kersko 7-Roudnice nad Labem...to jsou vsechno místa kam mimo Tauruse z horní Vltavy nikdo nedorazil (pokud jsem na nekoho zapomel tak se omlouvam) proto jsem tak trochu prosazoval ten Orlík a príští rok muže byt treba zase Labe nebo dolní Vltava nebo treba Batˇák ale to necham na tom kdo se toho pořadaní ujme .už jsem si zabukoval na začatek května volno a dorazím-sice zatim nevim jestli po vode nebo s necim (Sport25 nebo prádlo) na vleku.taurus -je nejaka možnost tam nekde nechat lod do konce června abych pri tom financne nevykrvacel? na začatek července mam v planu dovolenou 14 dní na useku C.Budejovice-Orlik -Slapy.budeš taky davat odkaz na ,,spřatelena ,,fora-jachtinginfo a starelode ? Upraveno 3. Leden 2018 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Leden 2018 Autor Sdílet Odesláno 3. Leden 2018 (upraveno) Víte co? Nezasírejte mi vlákno o tom, co bych mohl nebo nemohl. Prostě jak jsem už napsal. Pro některé je Orlík rozumně nedostupnej a není důvod, aby kvůli tomu seděli doma. Tak tomu nechte volnej průběh. Vono to nějak dopadne. Upraveno 3. Leden 2018 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 3. Leden 2018 Sdílet Odesláno 3. Leden 2018 Nějak nechápu tento nápad,když jsi stejně většinu času na posledním srazu strávil separátně u Trumpetky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Leden 2018 Autor Sdílet Odesláno 4. Leden 2018 Jeden večer mi stačil a pak jsem zvolil lepší servis. Tomu se říká demokracie v praxi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 4. Leden 2018 Sdílet Odesláno 4. Leden 2018 Ja si osobne myslim, ze na srazy lodi se ma jezdit lodi. V Roudnici jsem byl poprve a jel jsem z Tynce dva dny. Na Orlik to jedu ctyri dny. Ne kazdy ma rychlou lod. Jak je ale zmineno rozhodnu se demokraticky, ze autem nepojedu a lodi take ne 😊 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Leden 2018 Autor Sdílet Odesláno 4. Leden 2018 Tak to si myslíme oba totéž v plném rozsahu. Teď už jen kdo se přidá a kde se sčuchnem. Já jsem pro Labe, někde do cca 30 km od Mělníka. Jedno jestli nahoru nebo dolů. Nebo Hořínskej jachťák, pokud funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 4. Leden 2018 Sdílet Odesláno 4. Leden 2018 (upraveno) Nepřipadá mi správné snažit se organizovat paralelní akci pro ty, co to mají daleko, nebo se tam kvůli velikosti nedostanou. Není to fér vůči těm, kteří se chtějí chopit tradice a zorganizovat další ročník.Pak se může stát, že se tradiční akce rozdvojí, rozmělní a místo aby každým rokem nabývala na významu, tak bude živořit a umírat.Někdo další udělá sraz na horním Labi, pátý na dolním.....Kdo nemůže, nebo nechce za daných okolností přijet, tak ať letos oficiální sraz vynechá.Jsme tady na jednom fóru, tak si tyhle chvályhodné snahy něco zorganizovat sami navzájem nepotápějme. Upraveno 4. Leden 2018 uživatelem Lubor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 4. Leden 2018 Sdílet Odesláno 4. Leden 2018 Kdyby byl někdo schopen vyjednat jednorázové povolení na vplutí, tak co třeba Proboštský jezera? Jinak se tam člověk s lodí nepodívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 4. Leden 2018 Sdílet Odesláno 4. Leden 2018 (upraveno) proč ne-máš to z nas tam nejblíž tak si to vem na starost ,zajisti nejake to minimalní zázemí a další setkaní jde za tebou :) Upraveno 4. Leden 2018 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 4. Leden 2018 Sdílet Odesláno 4. Leden 2018 Pánové, pokud chcete udělat ještě jeden srazík, ta ho udělejte, ale v jiným termínu. Co třeba někdy o prázdniny. Je blbost trhat partu, když někdo by se chtěl vidět s těmi a někdo zase s jinými, což by se v případě dvou srazů ve stejnej čas nepovedlo. Někdo by se pak dle mého s radostí zůčastnil obou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Leden 2018 Autor Sdílet Odesláno 4. Leden 2018 Oline, tohle by měl být sraz pro ty, co by jinak seděli doma, píšu furt dokola.Lubore, to by taky příští sraz mohl být na Baťáku, další na Lipně, pak na ňákým rybníku a srazu po normálně splavný vodě bych se do smrti nedočkal.Zdenda - loni byl na Probošťáku ofic povolenej sraz gumáků. údajně v tom pomohl majitel místního kempu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 4. Leden 2018 Sdílet Odesláno 4. Leden 2018 Sraz tam byl. Bylo to pres Caravan24. Potkal jsem se s nima pri ceste zpet z Roudnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Leden 2018 Sdílet Odesláno 4. Leden 2018 Tohle téma je zalozeny pro ty, kdo o alternativu stoji a zatím se tu nikdo neprihlasil. Takze navrhuji, aby ti, kdo se účastnit nehodlaji, tu zbytecne neplkali a vratili se pripadne na téma srazu na Orliku. ;) Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 4. Leden 2018 Sdílet Odesláno 4. Leden 2018 Davide, nechci ti plevelit (nebo jak říkáš zasírat) vlákno, ale jedním příspěvkem snad nikoho nenaštvu. Plně chápu tvoji situaci, ale... Třeba já se s velkou lodí z Orlíka taky rozumně nedostanu, tak to řeším motorákem. Ti, kdo jsou třeba zrovna ze zmiňovaného Baťáku nebo Lipna taky nedají Dolní Labe po vodě a zrovna blízko to rozhodně nemají. Podívej se, odkud je třeba Halis a jiní. Nemám vůbec nic proti tomu, abys udělal ještě nějaké setkání - sám na něj rád přijedu a rád tě uvidím. Loni něco podobného proběhlo na Hněvkovicích (bylo tam okolo padesáti lodí vč. hausbotů - ono jen na Orlíku je lodí fakt hodně), přijel třeba i Petr z Nelahozevsi, pravda, musel gumákem. Bylo to docela fajn. Jenže když to nazveš alternativním 8. Jarním srazem a ještě v bezprostřední reakci na jeho domlouvání tak to nevyzní zrovna nejlíp. Vím, zatím si sem žádný termín nehodil ale v kontextu to zatím vypadá jako tucpodnik a věřím, že si to tak ani nemyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 4. Leden 2018 Sdílet Odesláno 4. Leden 2018 Oline, tohle by měl být sraz pro ty, co by jinak seděli doma, píšu furt dokola.Lubore, to by taky příští sraz mohl být na Baťáku, další na Lipně, pak na ňákým rybníku a srazu po normálně splavný vodě bych se do smrti nedočkal.Zdenda - loni byl na Probošťáku ofic povolenej sraz gumáků. údajně v tom pomohl majitel místního kempu.Máš recht, ale víš jak to chodí. K tobě se přidaj dva, k nim zase další tři, protože to jsou kámoši. Pak plno lidí nepojede tam, protože tam nebude Karel, ale ani tam, protože tam zas nebude Pavel. A protože se pak nedokážou rozhodnout, kam jet, tak raději zůstanou doma. Ve finále to dopadne tak, že budou dva srazy po pěti lidech, který budou stát za vyliž kapsu. A to je to čeho se bojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 4. Leden 2018 Sdílet Odesláno 4. Leden 2018 I kdyz nejsem moc zaslouzily clen fora, tak si myslim, ze by mela byt zvolena vzdy lokalita ktera je pristupna pro co nevic lodi. Je to o lodich a ne o jezdeni autem. Slapy a Orlik je bezva lokalita pro cestu na nekolik tydnu. Ne ovsem pro sraz trvajici dva dny. Nedela mi problem sednout do obytneho auta a dojet tam. Ovsem to se spis hodi pro cleny Caravan24. Na gumaku muzu jezdit nekde za barakem v lete kdyz je teplo. Samozrejme bych dal prednost lokalite kde mohou byt vsichni.Je to muj nazor na vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se