powerboat.cz Zveřejněno 29. Květen 2010 Sdílet Zveřejněno 29. Květen 2010 Milí přátelé a příznivci vodního motorizmu Připravili jsme pro Vás na začátek sezony, malé závodění na vodě. Jedná se o třetí ročník ,,KRALUPSKÁ MíLE,, s datem konání 5.6.2010 opět na stejném místě v Kralupech nad Vltavou ve spolupráci s Klube vodních sportů Kralupy a čSVM.Letošní ročník se bude konat na den Kralup nad Vltavou. Bude bohatý doprovodný program. Včetně míchání koktejlů a seskoku parašutistů. Celý program bude uvádět Zdeněk Podhurský..Všichni jste vítáni. S pozdravem Powerboat.cz teamCelá akce je v duchu, "není důležité vyhrát ale zúčastnit se"Bližší informace včetně propozice a přihlášky najdete níže v sekci download.Přihlášky posílejte prosím na email.Jiří KramerPavel LudvíkKategorieB1- čluny s přívěsnými motory do obsahu celkem 1,99 litruB2- čluny s přívěsnými motory o obsahu celkem 2,0 litru a víceB3- čluny se zabudovanými motory do obsahu celkem 4,49 litruB4- čluny se zabudovanými motory o obsahu celkem 4,5 litru a vícečasový harmonogram.8.00 - 10.00 h -Prezentace závodníků v depu, technické přebírání člunů v depu závodu10.00 - 10.30 h - Povinná rozprava a výklad tratě11.00 - 12.00 h - Trénink12.30 - 13.00 h - závod B113.30 - 14.00 h - závod B214.30 - 15.00 h - závod B315.30 - 16.00 h - závod B4Neděle 6.6.2010Volné předváděcí jízdy lodí Quicksilver, CrownlineDownload:kRALUPSKÁ MíLE 2010 přihláška.doc (296 kB)KRALUPSKÁ MíLE 2010 propozice.doc (235 kB)http://www.powerboat.cz/cs/kralupska-mile/kralupska-mile-2010/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra Odesláno 7. Červen 2010 Sdílet Odesláno 7. Červen 2010 Nevíte jestli se letos jelo? Chtěl jsem tam doplout, ale bál jsem se toho I. stupně povodně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 7. Červen 2010 Sdílet Odesláno 7. Červen 2010 Ano jelo se.účast závodníků byla sice slabší,ale bylo to super.Chtěl jsem jet po vodě,ale nebylo to možné.Od 450 kubíků je na Vltavě uzavřená plavba.Zdymadla nejedou.Teklo to mezi 550-600.Akce byla skvěle připravená,pořadatelům všechna čest.Kdyby Vltava nezlobila bylo by i víc závodníků.škoda měl jsem se přihlásit také.Přívěs pod loď mám jenom jsem si říkal,že to moc teče.Byla to chyba.Příště to nebudu řešit a pojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky