viky_cz Odesláno 5. Leden 2018 Sdílet Odesláno 5. Leden 2018 Ja budu mit jenom dva problémy, mit na sraz cim prijet a na cem plout. :) Jinak OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 5. Leden 2018 Sdílet Odesláno 5. Leden 2018 (upraveno) Ja budu mit jenom dva problémy, mit na sraz cim prijet a na cem plout. :) Jinak OK.A já se těšil, že nám ukážeš to syncro. Upraveno 5. Leden 2018 uživatelem Olin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 5. Leden 2018 Sdílet Odesláno 5. Leden 2018 No to bych moc rad, ale v pondělí zase jedu směr Makedonie, pak to vypada na Turecko, pak na Indonesii a pak je kveten. :)Ale pokusim se nekde prihlaseni outsourcovat az mi prijdou všechny potrebny papiry z VW z Nemecka.Prozatím je dobra zprava, ze jsem si uz poridil ridicak na velkej vlek a muzu Syncro odvyzt kam třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 6. Leden 2018 Sdílet Odesláno 6. Leden 2018 Má někdo v plánu brát sebou smráďata? Mám dvě holčiny 8 a 12let, který asi pojedou se mnou. Ptám se, abych věděl, zda nebudu jedinej takto postiženej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 6. Leden 2018 Sdílet Odesláno 6. Leden 2018 Deti se na Louzku nejaky najdou, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 6. Leden 2018 Sdílet Odesláno 6. Leden 2018 Tradičně s námi jezdí i naše 13 dcera, letos možná i se spolužačkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 6. Leden 2018 Autor Sdílet Odesláno 6. Leden 2018 (upraveno) Jen pro úplnost - odkaz na stránky Loužku (i když předpokládám, že si je většina už našla) http://orlik-louzek.cz/edit - tak jsem asi zase zapomněl, jak vložit klikací odkaz :) ...tak už jsem na to přišelopožděný edit č.2 4.4. 2018 - Omlouvám se a tady je správný odkaz - http://www.orlik-apartmany.cz/ Upraveno 4. Duben 2018 uživatelem taurus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 6. Leden 2018 Sdílet Odesláno 6. Leden 2018 zdenek2013 - prosím tě, připomeň mi to ještě tak měsíc před srazem. I když vzhledem k termínu mimo sezonu a možnostem Loužku v tom určitě problém nebude. Ono vůbec počty lidí, rezervace, jídlo atd. bych dával dokupy až zhruba měsíc před srazem, zatím to beru jako hrubý nástřel. Zatím jsme si vlastně ani moc nepotvrdili datum, i když jak to vypadá, původně navržený (a zatím jediný) termín se zdá být OK.Ještě se může ozvat David,že se to kříží s kalendářem čSVM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 6. Leden 2018 Sdílet Odesláno 6. Leden 2018 Ono pokud si vzpomínám, tak původně byla idea pořádat srazy na různých vodách.Když jsem plánoval První sraz.tak to bylo přesně jak říkáš.David má již tradične problém.Jednou to bylo daleko,pak zase špatný termín,teď se nevejde do komory.Asi si nějaký problém najde vždy.Alternativní sraz je blbost kterou jsem fakt nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Leden 2018 Sdílet Odesláno 6. Leden 2018 Je ti jasny, ze tim, ze do Davidova tématu pises, ho zase vytahuješ z hlubin historie na vysluni, jo? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Leden 2018 Sdílet Odesláno 6. Leden 2018 Tradičně s námi jezdí i naše 13 dcera, letos možná i se spolužačkou.A nejakou starsi spoluzacku nemá? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 6. Leden 2018 Sdílet Odesláno 6. Leden 2018 Je ti jasny, ze tim, ze do Davidova tématu pises, ho zase vytahuješ z hlubin historie na vysluni, jo? ;)JJ je mi to jasný.Neboj už nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Leden 2018 Sdílet Odesláno 6. Leden 2018 Kdyby třeba někdo precejenom na ten alternativni sraz chtěl jet, zbytecne to tam bude zapleveleny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 3. Březen 2018 Sdílet Odesláno 3. Březen 2018 (upraveno) do srazu zbyvá ještě hezkych pár týdnů ale........ je něco noveho za ty 2měsíce od vyhlášení ? Upraveno 3. Březen 2018 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Březen 2018 Sdílet Odesláno 3. Březen 2018 Ja uz chystam techniku. ;) http://mujweb.cz/valentvi/foto/Syncro003B.jpg Jak to dopadne teda bohužel nevim. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 3. Březen 2018 Autor Sdílet Odesláno 3. Březen 2018 Zatím vše OK, trochu konkrétnější podobu projedem se Slávou zhruba v půlce března. Ale konkrétní akce jako je plavba se podle zkušeností budou stejně řešit až na místě činu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 24. Březen 2018 Sdílet Odesláno 24. Březen 2018 Ahoj.Vítám,že se našel někdo,kdo bude v tradici pokračovat.Už se těším.Jelikož bych tam se svojí lodí plul dva dny,tak se pokusím nějakou vyškrábnout ve firmě.By se hodil zase ten armádní člun, jako byl loni v Roudnici. To je čupr loď na větší vzdálenost (výlet na Zvíkov) pro víc lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 25. Březen 2018 Autor Sdílet Odesláno 25. Březen 2018 Oline, v tom problém nevidím. Orlík je z Loužku dostupný i pro pomalé lodě. Rychlých lodí tam bude dost, většina nebude nijak plně obsazena a tak pro plavbu na Zvíkov (a případně dál) bude možnost se k nim určitě "nalodit". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Duben 2018 Sdílet Odesláno 1. Duben 2018 Kluci, mam prosbu, kdybyste někdo dokazal pomoct s rychlou dovozovou TK a prihlasenim, poslete mi třeba mail. Zjistuju moznosti a byl bych vdecen za jakoukoliv pomoc. Az prijedu z Indonesie musim ještě doladit detaily a budu na prihlaseni mit jenom asi tejden. Uz jsem to zacal po tech letech rozhýbávat. :) http://www.mujweb.cz/valentvi/foto/IMG_6380B.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 2. Duben 2018 Sdílet Odesláno 2. Duben 2018 Vypadá to fajnově - pěkná práce :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 2. Duben 2018 Sdílet Odesláno 2. Duben 2018 Kluci, mam prosbu, kdybyste někdo dokazal pomoct s rychlou dovozovou TK a prihlasenim, poslete mi třeba mail. Zjistuju moznosti a byl bych vdecen za jakoukoliv pomoc. Az prijedu z Indonesie musim ještě doladit detaily a budu na prihlaseni mit jenom asi tejden. Uz jsem to zacal po tech letech rozhýbávat. :) http://www.mujweb.cz/valentvi/foto/IMG_6380B.jpgStk Třeboň a v J.Hradci přihlašení do druhého dne, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Duben 2018 Sdílet Odesláno 2. Duben 2018 Jsi hodnej, ale to je uz malinko z ruky, na to abych to tam vezl na privesu sluzebni dodávkou. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 4. Duben 2018 Autor Sdílet Odesláno 4. Duben 2018 V lednu jsem sem dával odkaz na internetové stránky Loužku. Bohužel jsem nevěděl, že jsou již zastaralé a v podstatě neplatné. Omlouvám se a tady je správný odkaz - http://www.orlik-apartmany.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 4. Duben 2018 Sdílet Odesláno 4. Duben 2018 Tak ono se tam v podstate moc nezmenilo. Uz si se nejak domluvil se Slavou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 5. Duben 2018 Autor Sdílet Odesláno 5. Duben 2018 Spíš jde o to, že nové stránky jsou lépe udělané a aktuální. Se Slávou v kontaktu jsem průběžně, žádné zádhele se nevyskytují. V úvodním příspěvku jsem psal, že tou dobou nebudou ještě v provozu komory směr Budějovice. Vycházel jsem z informace SPS 7-2017, to se od té doby změnilo a podle informace 7-2018 budou v provozu stejně jako výtah - tj. od 1.5. Takže pokud to někdo chce vzít od shora po vodě tak má možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se