taurus Odesláno 16. Duben 2018 Autor Sdílet Odesláno 16. Duben 2018 Termín srazu se dost přiblížil a tak by asi bylo dobré alespoň orientačně dát dokupy počet lodí a lidí. Není to sice nezbytné, ale nějaká představa není od věci (parkování, spouštění, kotvení, jídlo, pití ...). Zatím z Plavidel vím o Olinovi, Karlovi, Fishmasterovi, Kralvodovi, Zdeňkovi2013 a Vikym, no a já se Slávou. Z Jachtingu se ozval Avlada, Jardasu, Kapo a Haaja. Tak s chutí ke klávesnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 16. Duben 2018 Sdílet Odesláno 16. Duben 2018 Ahoj taky se chystám na sraz, přijedu autem s lodí v pátek 4.5. lod na vodu bayliner 2355 si dám sám , možnost kotveni a parkování auta s vozejkem v areálu , spaní mám v lodi. Ahoj Aleš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 17. Duben 2018 Sdílet Odesláno 17. Duben 2018 Ahoj. Za me jedna lod, dva dospeli+dite. Ubytovani vlastni. Zizen velka. Pokud se zucastni jeste dve lode sousedu dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 18. Duben 2018 Sdílet Odesláno 18. Duben 2018 Ahoj my bychom připluli v sobotu dopoledne v počtu dvou person. Stačí mi kus břehu na kotvení a pulitr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 19. Duben 2018 Sdílet Odesláno 19. Duben 2018 Ahoj,mi přijedem určitě,3lidi a pes,spaní vlastní.Pravděpodobně ještě jedna loď-2 lidi,spaní v apartmánu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 20. Duben 2018 Sdílet Odesláno 20. Duben 2018 účast na srazu nepotvrdím,budeme mít v tomto termínu jiné povinnosti,užijte si to i za nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 20. Duben 2018 Autor Sdílet Odesláno 20. Duben 2018 zdenek2013 - škoda, ubytování pro tebe zruším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 20. Duben 2018 Sdílet Odesláno 20. Duben 2018 taurus - děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 25. Duben 2018 Autor Sdílet Odesláno 25. Duben 2018 Termín se pomalu blíží, zatím vše vypadá dobře včetně účasti. Tak hlavně aby vyšlo i počasí. Ještě k možnému programu - mluvil jsem s infocentrem přehrady a není problém udělat její prohlídku. Jde o akci cca na necelou hodinu, od Loužku je to co by kamenem dohodil. I když nemusíme předem nic nahlašovat, rád bych znal váš názor. Myslí, že by to zejména v případě horšího počasí mohlo být zajímavé zpestření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Duben 2018 Sdílet Odesláno 25. Duben 2018 Ja jsem pro. :) Muzou tam i deti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 25. Duben 2018 Sdílet Odesláno 25. Duben 2018 Návštěva vnitřku přehrady by byla dobrá,ale nevím jak děti...je to dost fyzicky náročné...teda jak pro koho...těch schodů....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 25. Duben 2018 Autor Sdílet Odesláno 25. Duben 2018 https://www.cez.cz/cs/o-spolecnosti/kontakty-skupina-cez/informacni-centra/ic-orlik.html/S dětmi evidentně problém není, pokud je tedy nemáte v kočárku. jinak cena je 60.-Kč a 30,- za dítě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 25. Duben 2018 Sdílet Odesláno 25. Duben 2018 (upraveno) Ja jsem pro. :) Muzou tam i deti?Taky beru na 90% holky 7 a 13 let. Tu starší by přehrada zevnitř zajímala určitě.Taky by bylo dobrý, pokud někdo má kontakt na nějakou složku IZS. Policie v Roudnici byla super.... Upraveno 25. Duben 2018 uživatelem Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 25. Duben 2018 Autor Sdílet Odesláno 25. Duben 2018 Jo a co se těch schodů týká - stejně by to chtělo tam z Loužku dojet auty. Vím, zní to na lodním srazu divně ale jinak s tím strávíme půl dne. Vstup je odspodu a nechat lodě nahoře je "hezká" procházka, navíc se tam ani nedá pořádně zakotvit. Autem je to kousek, kdo se chce lodí podívat k přehradě tak je to od Loužku pár metrů. Sjet dolů a zase zpátky výtahem je pro víc lodí nereálné, snad jen kdyby si jeden nebo dva chtěli vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 25. Duben 2018 Autor Sdílet Odesláno 25. Duben 2018 (upraveno) Olin - Záchranáři tou dobou na Orlíku ještě nebudou, jinak by to asi problém nebyl - kotviště mají právě na Loužku.edit - překlep Upraveno 25. Duben 2018 uživatelem taurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Duben 2018 Sdílet Odesláno 25. Duben 2018 Jestli se mi zítra zadari a nic dalšího se neposere, budu mit 8-sitzer, takze v doprave bych dokazal asi pomoct. :) Policie v Roudnici byla super....Tohle prohlaseni bych bral s malou poznámkou pod carou. ;) Deti taky na nejaky procenta beru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 25. Duben 2018 Sdílet Odesláno 25. Duben 2018 Policie v Roudnici byla super....Tohle prohlaseni bych bral s malou poznámkou pod carou. ;)To ti vadí, že i když si všimli, tak že dělali, že nevidí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Duben 2018 Sdílet Odesláno 25. Duben 2018 Byla to od nich velka obet, ja vim. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 27. Duben 2018 Sdílet Odesláno 27. Duben 2018 A pouštějí už zase i dolů do přehrady? Loni jsme chtěli na prohlídku ale z bezpečnostních důvodů do útrob nepouštěli, prohlídky byli omezené jen na část přehrady. Kdysi jsem tam byl se školou a to nás pustili až dolů - pán tehdy říkal a tohle jsou poslední schody a jste na dně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 27. Duben 2018 Autor Sdílet Odesláno 27. Duben 2018 To nevím, ale po neděli tam zajedu a poptám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 1. Květen 2018 Sdílet Odesláno 1. Květen 2018 Dneska jsem konečně našel chvilku na odzimování lodě. Vše funguje jak má, takže jestli mi do toho nic nevleze a vydrží počasí, tak v sobotu dorazíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 3. Květen 2018 Sdílet Odesláno 3. Květen 2018 Ahoj kluci, mame uz nejaky casovy harmonogram srazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 3. Květen 2018 Autor Sdílet Odesláno 3. Květen 2018 Bože, matko, vy se ptáte jak malý děcko. Ale vážně - pátek posezení, v sobotu, bude-li zájem, tak v 10 hod. prohlídka přehrady. To by mělo být po jedenácté hotovo, pak asi oběd (ono touhle dobou na Orlíku toho moc otevřeného není), pak nějaká vyjížďka... Co dál se uvidí, ani tohle není vytesáno do kamene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 4. Květen 2018 Sdílet Odesláno 4. Květen 2018 Bylo by ještě spaní pro dva ze soboty na neděli, nebo neděle na pondělí?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 4. Květen 2018 Autor Sdílet Odesláno 4. Květen 2018 Bylo. Přijeď. Je to tady OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky