Přejít na obsah
Plavidla.cz

Je shodný Volvo Penta 5,7 s motorem Hemi do aut?

MotoPikna

Doporučené příspěvky

No je tam jiná vačková hřídel...Jinak základ tedy blok motoru,písty,kliková hřídel,vlastně celý motor s hlavou je stejný.Osazení okolo-svody atd je marinizované.Pár jsem jich postavil.

Viděl jsi někdy motor Hemi 5,7 ?? Asi nikoliv,jinak bys nemohl psát takové voloviny.Doporučuji ti aby jsi si našel nejdříve údaje o motoru Hemi a potom teprve psal názor.Jinak bych tě chtěl vidět jak jsi těchto HEMI motorů několik postavil!! Neustále si totiž pleteš tento motor OZN. JAKO HEMI ,s klasikou GM /chevy/ze 70 tých až 90 let používaných ve starých CORVETÁCH A CAMARECH, které jsou samozřejmně identické s Volvo Penta .

BOOTCENTRUM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je tam jiná vačková hřídel...Jinak základ tedy blok motoru,písty,kliková hřídel,vlastně celý motor s hlavou je stejný.Osazení okolo-svody atd je marinizované.Pár jsem jich postavil.

Viděl jsi někdy motor Hemi 5,7 ?? Asi nikoliv,jinak bys nemohl psát takové voloviny.Doporučuji ti aby jsi si našel nejdříve údaje o motoru Hemi a potom teprve psal názor.Jinak bych tě chtěl vidět jak jsi těchto HEMI motorů několik postavil!! Neustále si totiž pleteš tento motor OZN. JAKO HEMI ,s klasikou GM /chevy/ze 70 tých až 90 let používaných ve starých CORVETÁCH A CAMARECH, které jsou samozřejmně identické s Volvo Penta .

BOOTCENTRUM

Nebuď zlej. Hádám, že Fishmaster měl na mysli jím uvedený Chevrolet a nikoliv Chrysler. Ale kdybys o tom uvažoval, rád pro tebe jeden motor Hemi postavím, mám za sebou už tři, jeden i s kompresorem a jeden s N2O, na požádání sestavím i rozpočet. Pět-sedmičku jsem ale ještě nedělal, jenom 6.1 a 6.4.

Odkaz ke komentáři

Volvo penta je chevy? Co to je za blbost? Volvo dělá diesely, emerikáni benzíny. A už dlouho.

Na nálepky se nekoukat.

USA benzíny - to sedí.Volvo prodává benzíny jež mají USA původ,jak dřívější 3,0L tak zejména V6- 3,8/4,3L tak V8.Motory V8 mají základ jak GM /chevy auta/ nebo i Ford.Fordy již více let nepoužívá-používá stále GM.Ale původní motory o obsahu 1,8 až 2,5L - řadové benzínové 4válce byly původní produkty Volva-evropské a v roce 1994 je nahradily USA 3,0L - USA produkt.

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...