viky_cz Odesláno 10. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2017 Viki-co ti na ní umírá že už bys rekonstruoval znova??Ja se s tim moc nemazal a delal jsem to s vyhledem, ze to stejne budu predelavat, az zjistim jak presne chci aby to vypadalo. Krome toho, loni se mi rozpadla přes zimu kryci plachta, celou zimu mi snezilo a prselo do kokpitu. Letos to ještě slo používat, ale uz jsem musel vyspravit podlahu. Vzhledem k tomu ze to ted zase lezi venku na dvore, tak na pristi sezonu to bude chtit vetsi opravu. Ale mam to tak staveny, aby se to cely dalo rozmontovat a vymenit. V podstate to cele 6 let prochazi dost silenym zatezovym testem.Niceho se neboj, takhle macessky se k lodi urcite nechováš. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 10. Prosinec 2017 Jinak ohledne kridylek..... velmi podobny trup ma hlinikovej Spiboot jednoho našeho zdejšího kolegy: http://starelode.cz/media/kunena/attachments/923/IMG_20160725_213641.jpg Vidis tam kridylka? Tak ty ti chybi. :) Jinak jemu to teda lita moc pekne s 15HP, akorát myslim ze ten clun je o dost lehci nez tvůj a i delsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtik144 Odesláno 11. Prosinec 2017 Autor Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2017 Viki- máš pravdu,macešsky se k ní nechovám,mám jí v garáži a ještě pod plachtou,vždycky jí nechám ještě vyschnout v teple na dílně,vyklepu koberec,umeju,takže v podstatě se dá říct že půl dne rybaření a plavení a celej den uklízení a přípravy na příště,no a pak v ní na vleku sedím,čumím do blba a vymejšlím kraviny co bych na ní mohl ještě poladit.Do jara asi umřu když se nemůžu jít plavit.No co,budu alespoň vymýšlet jak jí dostat z vody.Poslední vyjížďka skončila 5tihodinovým vyndáváním tří aut z bláta atd....(dacia v předokolce není zrovna optimální na tahání lodi,ale co se dá dělat).nemáme tu nikde normální civilizovanej sjezd do vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 11. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2017 https://www.ahprofi.cz/lanove-vytahovaci-zarizeni-1000dan-1t-yt-5911.htmpro tebe ideální,prodloužit lano a je po trápení s jedním prokluzujícím kolem v blátě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2017 A odkud vlastne ses? Nemas to vyplneny v profilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtik144 Odesláno 11. Prosinec 2017 Autor Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2017 Zdenek-už jsem si vyrobil naviják na kouli.Jsem ze západu Kraslice,uplně na hranicích cca 40km od Karlových Varů.Ideální místo,široko daleko není žádná voda na slušný plavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se