sako Zveřejněno 4. Prosinec 2017 Sdílet Zveřejněno 4. Prosinec 2017 Dobrý den všem, jak jezdím na ryby už výlučně elektromotorem Minn Kota Traxxis 45, tak jsem na Tohatsu nějak rok zapoměl. Byl uskladněný v teple, ale bohužel jsem nevyjel benzín a něco tam v nádrži zůstalo. Po 14 - ti měsících jsem benzin vyměnil, ale nenatočil. Karburátor jsem vybral, pročistil, nevím sice jestli správně, ale snažil jsem se. Nenaskočí a nenaskočí. Motor je starý 5 let a byl koupen jako nový, najeto má tak 70 motohodin, víc ne, moc jsem ho nepoužíval, mám ještě 5 PS. Svíčku jsem dal novou. Můžete mi prosím poradit, na co se při opravě zaměřit? Děkuji moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2017 (upraveno) Opravoval jsem něco podobného, totálně nabobtnalá gumička v palivovém ventilu, nepustila ani kapku. Když povoliš vypouštění šroubek tak teče?Spínač výtrhovky je ok? Jiskru háže? Upraveno 4. Prosinec 2017 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sako Odesláno 4. Prosinec 2017 Autor Sdílet Odesláno 4. Prosinec 2017 Ano, benzin teče, to jsem zkoušel, jiskru taky, ale zdálo se mi, že nic moc, spíše nic, musím do větší tmy, může to být výtrhovka, nechal jsem ji zasunutou, blbec, je to takové protlačené, možná to bude ono, děkuji, zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 8. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 8. Prosinec 2017 pro jistotu jsem výtrhovku vyndal po přečtení tvého příspěvku na uskladněném Suzuki Df2,5,je to hodně tvrdý plast a nějak se mi nechce věřit,že by se vymačkal,každopádně děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se