macula Zveřejněno 27. Květen 2010 Sdílet Zveřejněno 27. Květen 2010 Ahoj, rád bych koupil nějaký trup lodi vhodný k renovaci či přestavbě na malou výletní loď. Délka cca 15m, může být i v horším stavu a bez motoru. Nemáte někdo náhodou nějaký tip? Díky.PS: Inzerát v sekci bazar jsem samozřejmě vložil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 27. Květen 2010 Sdílet Odesláno 27. Květen 2010 V inzerátech máš jeden luxusní trup! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macula Odesláno 27. Květen 2010 Autor Sdílet Odesláno 27. Květen 2010 Jestli myslíš ten devatenáctimetrovej, tak ten by byl super. Na inzerát jsem odpověděl, ale zatím bez reakce. Bohužel mám taky omezenej rozpočet a cena se mi zdá dost vysoká :(. Ještě jsem našel dvanáctapůlmetrovej trup, ale také zatím bez reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 28. Květen 2010 Sdílet Odesláno 28. Květen 2010 Neblbni,cena je super,je to novostavba,sice starší,ale novostavba,jenom pozinkování,je tak za 80 000,- musíš mít trochu trpělivosti,prodávající je ,, naroztrhání,,! Zavolám mu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 28. Květen 2010 Sdílet Odesláno 28. Květen 2010 na novostavbu mi to teda nepřipadá. maxi, to víš nebo si myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 28. Květen 2010 Sdílet Odesláno 28. Květen 2010 Vždyť říkám,že starší, stavělo se to u nás na Libeňáku,pak to majitel odvezl na podvalu někam k Příbrami,aby nemusel platit ustájení,a od něj to v pomynutí mysli koupil Pert,kterej má lodí jak n....no( no, vona je to fakt pěkná loď,teda spodek) a teď to zase prodává........na ty účely co píše Macula,si myslím ideal..........no a na vodě to ještě nebylo,tak novostavba....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macula Odesláno 31. Květen 2010 Autor Sdílet Odesláno 31. Květen 2010 (upraveno) Díky maxik1958, bohužel cena je na mě vysoká a mnou nabídnutá cena je pro Petra nezajímavá. Pokud někdo víte o někom, komu se někde válí nevyužitý trup lodi, tak za jakékoliv info budu moc vděčný. Upraveno 2. Červen 2010 uživatelem macula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se