Olin Zveřejněno 4. Listopad 2017 Sdílet Zveřejněno 4. Listopad 2017 (upraveno) Tohle vlákno jsem založil s tím, aby sem lidi dávali to co by jinak vyhodili, ale někdo jinej to využije:V dílně mi překáží vestavná laminátová nádrž s palivoměrem na Sport 50 Pluto. Krásně pasuje do přídě v úrovni podlahy a má cca 30l. Foto kdyžtak zítra.V případě zájmu jsem od Lovosic. Upraveno 5. Listopad 2017 uživatelem Olin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 4. Listopad 2017 Sdílet Odesláno 4. Listopad 2017 (upraveno) fajn-ja se pridam-pri uklidu dneska na me vykoukla noha z orlika vcetne vrtule (nedavno nekdo schanel upinací třmen)oline-bezva nápad Upraveno 4. Listopad 2017 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 5. Listopad 2017 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2017 Mám tu patrně z Cadeta 5m dřevěný stěžeň, ráhno a i plachta by tu někde měla být. Leží to v kůlně už nějakou desítku let. Kdyby to někdo chtěl, tak je to k dispozici za odvoz. Posílat to určitě nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 5. Listopad 2017 Autor Sdílet Odesláno 5. Listopad 2017 Mám tu patrně z Cadeta 5m dřevěný stěžeň, ráhno a i plachta by tu někde měla být. Leží to v kůlně už nějakou desítku let. Kdyby to někdo chtěl, tak je to k dispozici za odvoz. Posílat to určitě nebudu.Odkud jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 5. Listopad 2017 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2017 (upraveno) kousek za kolinem-mužeš se stavit u me na na kafe Upraveno 5. Listopad 2017 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 5. Listopad 2017 Autor Sdílet Odesláno 5. Listopad 2017 kousek za kolinem-mužeš se stavit u me na na kafeNo tobě hlavně musím nějak doručit tu vrtuli. Tak bych to moh spláchnout jednou cestou. Akorát jsem bez auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Listopad 2017 Sdílet Odesláno 7. Listopad 2017 Packa: Mimochodem..... k tomu vleku co ti lezi na zahrade... momentalne jsem v Koline v nemocnici se zanetem labyrintu, ale domluvil jsem se s brachou, ze na to vlitnem a prilepime tu strechu jen co to pujde, on je o dost vyssi nez my ;). Az se uzdravim a budu moct ridit auto, tak to hodíme na platak a muzeme to dotáhnout na STK. Kamkoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 7. Listopad 2017 Sdílet Odesláno 7. Listopad 2017 tak se koukej uzdravit-stk je vyjednana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Listopad 2017 Sdílet Odesláno 7. Listopad 2017 OK, diky. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 7. Listopad 2017 Sdílet Odesláno 7. Listopad 2017 Kdyby někdo něco z tohoto potřeboval, nějak se domluvíme:1x alu vrtule Alpha One, rovnaná zdejším odborníkem na všechno avšak vibruje (za odvoz)2x nerez koše na fendry (domluva)1x výsuvná alu lávka (domluva) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 21. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 21. Listopad 2019 Kdyby se to někomu hodilo, třeba na nějakého veterána, tak je to k dispozici, je mi líto to vyhodit.Jsou to jen neopracované odlitky. picture hosting sites Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se