psutka Zveřejněno 23. Říjen 2017 Sdílet Zveřejněno 23. Říjen 2017 Mám prosbu zda někdo neví jaká je vůle ventilů u motoru Parsun 15A, nebo jestli není někde nějaká servisní příručka pro tento motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 23. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 23. Říjen 2017 Když sundáš "dekl", mělo by to někde nahoře viditelně vyznačeny, třeba malá nálepka. U mýho Suzuki to tak je. (taky jsem to zjišťoval). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psutka Odesláno 23. Říjen 2017 Autor Sdílet Odesláno 23. Říjen 2017 Dík za radu, do toho motoru se přede mnou vrtal nějakej machr takže dělám takovou malou generálku protože tekla voda do válce ale na výku hlavy motoru není nic. Zatím jsem zjistil že vůle na ventilech by měly být stejné jako u Yamahy protože Parsun je vyráběn v licenci Yamaha v číně takže nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 23. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 23. Říjen 2017 0,15 - 0,25 a 0,20 - 0,30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psutka Odesláno 23. Říjen 2017 Autor Sdílet Odesláno 23. Říjen 2017 Moc dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se