Přejít na obsah
Plavidla.cz

Stavba vodního kluzáku HASTY HYDRO

yannick

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 592
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Přímočarku mám z Lidlu.

Dobra volba, tak makej makej, pristi rok udelame sraz Seaflea.eu :D Ja, ty a Olin s kachnou a Crescentem. Aspon nebudu nejpomalejsi. :P

Počkej, udělám PeeWee, koupím motor od Maxíka a jsi v prrrrr. :-)

Vždyť víš, že já nic, nic, pak mi hrábne, vemu pilu a jedu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pak mi hrábne, vemu pilu a jedu...

No tak uz aby to bylo! ;)

Neblbni, nejdřív potřebuju dodělat Pluťáka a pak Caddynu, abych si už po deseti letech moh uvolnit dílnu... Pak mám v plánu tu pětimetrovou AF4.

Hlavně chci nejdřív něco v čem se dá i spát, abych už nikdy nedopad jak v květnu, že než abych s tebou sdílel lože, tak jsem mrznul v kokpitu a poslouchal odvedle z kajuty tvoje ladné chrápání...

Upraveno uživatelem Olin
Odkaz ke komentáři

no jestli klapne jarní sraz na Orliku tak tam bude šance-taky se chystam na takoveho ,,kočkopsa,,

Tak to by šlo. Jen potřebuju svojí kajutku, nebo stan, hlavně co nejdál od Vikyho. On strašně chrápe.... :-)

Upraveno uživatelem Olin
Odkaz ke komentáři

Hlavně chci nejdřív něco v čem se dá i spát, abych už nikdy nedopad jak v květnu, že než abych s tebou sdílel lože, tak jsem mrznul v kokpitu a poslouchal odvedle z kajuty tvoje ladné chrápání...

Clovece ja doufam, ze se mi povede dat dohromady toho VW, to si na moje chrapani uz nebude muset nikdo stěžovat, budu tam totiž bydlet jenom jaaaa! :D

Odkaz ke komentáři

Horní kryt kluzáku jenom nevím jak to naohybám aby to neprasklo až to budu dávat na kluzák pokud máte někdo nějaký fígl jak tak namontovat aby to neprasklo budu rád protože v tom vidím hlavní problém to ohnout do takového oblouku.

http://img22.rajce.idnes.cz/d2202/14/14643/14643686_dbb96982172cf2089e37c0ac05846419/images/IMAG0016_1.jpg

Odkaz ke komentáři

Máš někde odkaz kde to popisuje to napařování ?? Ja nevím jak ta obalová překlížka je rozdílná od te multiplexové ale moc to ohýbat nejde.

6mm ohnout pujde. Da se to pripadne naparit, jak psal Olin.

Mas pekny motorky, koukej je aspoň zakrejt, az nemas všude piliny, pak to z toho nepujde a budou ti blbnout. Krome toho teda ta garaz je dost mala na tuhle praci.

Odkaz ke komentáři