Přejít na obsah
Plavidla.cz

Stavba vodního kluzáku HASTY HYDRO

yannick

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 592
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Ahoj lidi. Tak dnes jsem objednal všechny potřebné rozměry nerez vrutů do dřeva. Původně jsem myslel že je pořídím v Obi nebo Bauhausu ale tam krabička 30 nerez vrutů stoji 170 Kč :-(((. Tak že jsem je objednal z tohoto webu : http://www.nerezka.cz/vruty/c-1118/ . I s poštou to vyjde úplně na jiné peníze. Jinak už jsem sehnal i lešenářský kozy. Tak že teď zbývá sehnat už jen tu obalovou překližku. A pomalu se pustit do stavby vidím to tak na sobotu že bych se do toho pustil.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já je kupuju v prodejně šroubek. Kde vyjdou taky na pakatel. Jen je nerad používám, protože u nich vždy urvu hlavu. Třeba na kování kormidla u kachny se mi stalo, že jsem takhle v jedný díře přetrh 3 nerezový a pak jsem ve finále mezi ně napral ještě jeden pozinkovej, kterej nakonec drží. No jsem prase, na akušroubováku nepoužívám moment, ale mám ho pořád na doraz...
Odkaz ke komentáři

Ahoj zdavim vsechny. Pisi z mobilu momentalne se nachazim ve Vodnanech kde prodavaj vodeodolnou preklizku Briza BB/CP MULTIPLEX akorat jsem vyrazil Peugeotem 407 a zjistil ze se to do kufru nevejde ani na sirku 😕 Tak ze me nezbylo nez zavolat kamosovy co ma Forda Galaxy snad to tam dostaneme.
Odkaz ke komentáři

Ahoj, ja vozim na strese, sehnal jsem si 130cm pricniky, nebo na vleku.

Jinak nevim jakej rocnik Galaxy to je, ale mne se desky dovnitř vesly jenom do Opla Sintry a to je teda o hodne vetsi kousek nez Galaxy/Zafira. Tedka nedavno jsem si koupil VW T3 Syncro, tam uz se o místo nebojim, az to konecne dostanu na silnici ovšem...

Edit: Jo koukam ze jsem pozadu... tak doufam ze jste dovezli uspesne!

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

Já je vozím služební dodávkou (Boxerem), pokud to mám při cestě. Jenže tam mám regály a lednici, tak je to tak tak. S kámošem jsme je narvali do Picasa tak, že je měl i šofér na hlavě :-). Jednou jsem vez i přikurtovaný na střeše u Zafiry. A znám človíčka, co je schopnej jet přez celou republiku s PDRkem chyceným k hagusům i se stěžněm jen pavoukama.

Takže když se chce, tak jde všechno. Hnědočech je taky schopnej odvézt kastli ze škodovky do sběrny na kočárku....

Odkaz ke komentáři

Tak překližky konečně dovezeny domů nakonec se to do auta vešlo. Ješte se mi podařilo sehnat na zapůjčení od známého ruční okružní pilu a stahovací truhlářské svorky .Vše jsem dovezl domů kolem 19 hod večer. A kolem 20 hod se začal pouštět konečně do práce.
Odkaz ke komentáři

Na jaký web mohu nahrát fotky abych to mohl vložit postupně sem???

Na rajče, ale před každou fotku musíš dát a%20za. Tu fotku z rajčete si nejprv otevři v novým okně a adresu skopíruj mezi výše uvedené tagy...

Rajče je na tohle asi nejlepší, protože z ostatních webů většinou fotky po roce mizí.

Upraveno uživatelem Olin
Odkaz ke komentáři

http://img22.rajce.idnes.cz/d2202/14/14643/14643686_dbb96982172cf2089e37c0ac05846419/images/IMAG0008.jpg?ver=0

Ten odkaz mezi tagy má tuto podobu:

http://img22.rajce.idnes.cz/d2202/14/14643/14643686_dbb96982172cf2089e37c0ac05846419/images/IMAG0008.jpg?ver=0

Já pokud vkládám z Androida, tak si dlouhým stiskem fotky otevřu nabídku, ve které zvolím otevřít obrázek v novém okně. Mám to tam dvakrát, tak volím až to druhý (na to první to nejde). Pak už jen odkaz zkopíruju mezi tagy.

Stejně vkládám i obrázky z cizích webů.

Upraveno uživatelem Olin
Odkaz ke komentáři

Děkuji už to jede :-))))))

Ten odkaz mezi tagy má tuto podobu:

Já pokud vkládám z Androida, tak si dlouhým stiskem fotky otevřu nabídku, ve které zvolím otevřít obrázek v novém okně. Mám to tam dvakrát, tak volím až to druhý (na to první to nejde). Pak už jen odkaz zkopíruju mezi tagy.

Stejně vkládám i obrázky z cizích webů.

Odkaz ke komentáři