Přejít na obsah
Plavidla.cz

Stavba vodního kluzáku HASTY HYDRO

yannick

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 592
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

• 6 months later...
  • 8 months later...
  • 1 year later...
Ahoj lidi tak letos jsem pořídil na kluzák motor Monark Crescent 25 HP váha 35kg. Podle výpočtů by měla být rychlost kolem 75 km/h. Další věcí o kterou se pokouším je kluzák přihlásit a zaregistrovat. U nás nereálné. Pokouším se teď o to v Německu cena za přihlášení by měla být cca 10 000 Kč.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj lidi tak letos jsem pořídil na kluzák motor Monark Crescent 25 HP váha 35kg. Podle výpočtů by měla být rychlost kolem 75 km/h. Další věcí o kterou se pokouším je kluzák přihlásit a zaregistrovat. U nás nereálné. Pokouším se teď o to v Německu cena za přihlášení by měla být cca 10 000 Kč.
V Holadsku cca 35 éček, a teď při koroně to zase funguje poštou.
Odkaz ke komentáři

Ahoj si to přihlaš v Holansku když si psal že je to snadný. A teď se mě ptáš jak jsem to dokázal přihlásit to trochu nechápu.

Tak doklady doma vše zapsaný v dokladech. Testovací plavba bude začátkem března s 25 HP.
Tak gratulace, jak se Ti to povedlo, a kolik to nakonec stálo?
Odkaz ke komentáři

Ahoj si to přihlaš v Holansku když si psal že je to snadný. A teď se mě ptáš jak jsem to dokázal přihlásit to trochu nechápu.

Tak doklady doma vše zapsaný v dokladech. Testovací plavba bude začátkem března s 25 HP.
Tak gratulace, jak se Ti to povedlo, a kolik to nakonec stálo?
Nač hned takový tón? Já mám v Holandsku přihlášené všechny své lodě. Jenom mně zajímalo to Německo, protož tam po mně chtěli přechodné bydliště v Německu. Jinak mi přišla ta původní cifra vysoká, chtěli myslím kolem 35ti eur, proto ta otázka, víc lodí než mám opravdu registrovat nepotřebuju.....
Odkaz ke komentáři

Cena je do 10 000 KČ

Tak gratulace' date=' jak se Ti to povedlo, a kolik to nakonec stálo?[/quote']
Nač hned takový tón? Já mám v Holandsku přihlášené všechny své lodě. Jenom mně zajímalo to Německo, protož tam po mně chtěli přechodné bydliště v Německu. Jinak mi přišla ta původní cifra vysoká, chtěli myslím kolem 35ti eur, proto ta otázka, víc lodí než mám opravdu registrovat nepotřebuju.....
Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Ahoj lidi. V sobotu proběhla testovací plavba kluzáku s Crescentem 25 hp. Rychlost s origo vrtulí která je tlačná je 50 km/h. Chci se vás tímto zeptat zda nevíte kdo se tu zabývá kluzáky na závodní úrovni např. nějaký club který by měl nějakou vrtuly pro motory do 25 hp. Děkuji.
Odkaz ke komentáři

Chápu to dobře že záměrně obcházíš legislativu ČR a ještě tady chceš závodit s tou olejničkou Crescentem 25 hp ?? proč to nejdeš zkoušet do Německa nebo kde jsi registrovanej ?? Přeci jen , proč svinit vody v ČR
Tak zaprvé,zákony neobchází, je to jasné, plavidlo musí být registrované u PS, nebo podobného úřadu EU, A za druhé. ten motor je pravděpodobně ekologičtější než ten Tvůj 65 HP, asi tak. Navíc nechápu kdo Ti dal právo urážet jiné členy tohohle fóra. Udělat to u mne, tak dostaneš banán, ale to pokud si pamatuji, jsi tady už taky dostal.....
Odkaz ke komentáři