yannick Odesláno 7. Březen 2018 Autor Sdílet Odesláno 7. Březen 2018 Jako další cíl bude udělat ovládání plynu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 8. Březen 2018 Sdílet Odesláno 8. Březen 2018 Tos tedy vymyslel nádheru! Hlavně se na těch lanech neoběsit!To je ti líto investovat cca 3500 a koupit řízení s bowdenem? A nebo, v krajním případě, použít více kladek a lana schovat?bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otonoiman Odesláno 8. Březen 2018 Sdílet Odesláno 8. Březen 2018 Dobr dny. Píšu přes GOOGLE PřEKLADAč já z Německa. Já mám bych měl zájem o váš hydroplán. Sleduji já jak na to pracuješ . Moje cena vám tobě za hydroplane je 2200 EU. moje schránka je otonoiman@gmail.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Březen 2018 Sdílet Odesláno 8. Březen 2018 Weisst du dass wir haben auch ein Fruehlingstreffen im Mai 4-6 am Orlik See? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 8. Březen 2018 Sdílet Odesláno 8. Březen 2018 Tak to je absolutně příšerný....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 8. Březen 2018 Sdílet Odesláno 8. Březen 2018 (upraveno) To vypadá na dobrej vtip.... Ale zase v reichu by se to dalo legálně provozovat s větším motorem a pak to jako přeprodat sem a zlegalizovat třeba s desítkou. Upraveno 8. Březen 2018 uživatelem Olin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 8. Březen 2018 Sdílet Odesláno 8. Březen 2018 (upraveno) yanick:kdyby ses to řízení pod dojmem kritiky rozhodl předělat, tak nabízím jako sponzorský dar toto:http://img10.rajce.idnes.cz/d1001/11/11998/11998649_8b2fd8faa17b449b7b6c54d8fbd15bd0/images/20160626_151738.jpg?ver=0Podmínkou darování je, že to použiješ, nebo vrátíš. Upraveno 8. Březen 2018 uživatelem Lubor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 8. Březen 2018 Sdílet Odesláno 8. Březen 2018 Tos tedy vymyslel nádheru! Hlavně se na těch lanech neoběsit!To je ti líto investovat cca 3500 a koupit řízení s bowdenem? A nebo, v krajním případě, použít více kladek a lana schovat?bootcentrumVždyť to dělá nízkorozpočtově, tak určitě nebude kupovat kabel za 3.500,-!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 8. Březen 2018 Autor Sdílet Odesláno 8. Březen 2018 Ahoj píši že se nic předělávat nebude a to proto že. Ultraflex je úplná blbost jelikož je do kluzák vycházející ze 60 let a i dnes se na kluzácích používají lanka. A aby lana nevedli tak to nahoru museli by být vedeny venkem skrz horní překližku a ne vnitřkem jako to mám podle původní dokumentace což by nebyl žádný problém ale snažím se to udělat tak jak se to dělalo dřív. přidávám i odkazy že to vedení lan není jenom můj výmysl. FÓRUM PLAVIDEL odkaz 1FÓRUM PLAVIDEL odkaz 2FÓRUM PLAVIDEL odkaz 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 8. Březen 2018 Autor Sdílet Odesláno 8. Březen 2018 Tak píši že o kluzák je fakt zájem pan mě dal na sebe i telefoní číslo ale německy bohužel neumím takže komunikace probíhá přes email . Mám se rozhodnout do 10.3 zda to prodám nebo ne že by si proto přijel do čR v neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 8. Březen 2018 Sdílet Odesláno 8. Březen 2018 Já být Tebou, tak to prodám. Podruhé si to vyrobíš 10x rychleji a lépe. Vyvaruješ se mnoha chyb, můžeš aplikovat to, co Tě napadlo až dodatečně. Zajímavá šance!Utržené peníze určitě pokryjí náklady a významně podpoří i stavbu druhého kusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 8. Březen 2018 Sdílet Odesláno 8. Březen 2018 Nabidka urcite zajimava. Ale prodat svuj vytvor na kterym jsi stravil tolik casu a ani ho nevyzkouset na vode........ No nevim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 8. Březen 2018 Sdílet Odesláno 8. Březen 2018 Ani se nepovozit a prodat. To je blbý. Kdyby na mě někdo přišel ať prodám, když jsem dostavel obytnák, poslal bych ho někam. Teď už bych ho vyměnil za větší loď :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Březen 2018 Sdílet Odesláno 8. Březen 2018 Blby to je, ale za ty prachy si muze postavit novej a ještě mu zbyde na bublifuk. :) Akorát bych nedaval motor teda, v Nemecku jim bude naprd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 9. Březen 2018 Sdílet Odesláno 9. Březen 2018 Za ty penize bych mu to i darkove zabalil a dal masli. Do sezony hrave postavis novej a se ziskanyma zkusenostma bude o dost lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 9. Březen 2018 Autor Sdílet Odesláno 9. Březen 2018 Tak píši že mě popravdě ani na chvilku nenapadlo že bych to za těch 52 000 Kč prodal. Když si vezmu kolik času zabrala ta stavba kluzáku a hlavně jak se těším na to až to budu dávat na vodu to prodat ani nemůžu. Jinak další plavidlo už stavět nehodlám jelikož mám už dvě lodě a není to kam dávat a taky pomalu začíná jaro a to hodlám trávit u vody a ne v garáži. Jinak už na kluzáku chybí udělat jenom ovládaní plynu a můžu to spustit na vodu. Ovládací páka z ebay ještě nedošla tak že to zatím musím udělat provizorně než dorazí z číny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 9. Březen 2018 Sdílet Odesláno 9. Březen 2018 Prodej to.....líbí se mi to, ale opravdu bych být Tebou postavil další, bez chyb které tady máš..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 9. Březen 2018 Autor Sdílet Odesláno 9. Březen 2018 jaké chyby??Prodej to.....líbí se mi to, ale opravdu bych být Tebou postavil další, bez chyb které tady máš..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 9. Březen 2018 Sdílet Odesláno 9. Březen 2018 Však jsem to psal, ty vruty, a to žes je nezapustil, také Ti to pak dělá nepěkné vlny na té palubě..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 9. Březen 2018 Sdílet Odesláno 9. Březen 2018 domluv se s ním na zakázkové stavbě,tento si nech jako vzorek a máš oboje,kluzák i kšeft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 9. Březen 2018 Autor Sdílet Odesláno 9. Březen 2018 (upraveno) Dnes dodělán plyn provizorně. Zítra v sobotu se jde ve 12 hodin na vodu na Vltavu tak uvidíme jak to bude plavat Upraveno 9. Březen 2018 uživatelem yannick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 9. Březen 2018 Sdílet Odesláno 9. Březen 2018 Kua, doufám že budeš mít na břehu někoho s kamerou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 10. Březen 2018 Autor Sdílet Odesláno 10. Březen 2018 Pokud to bude plavat tak určitě video bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Březen 2018 Sdílet Odesláno 10. Březen 2018 Budu se tesit! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 10. Březen 2018 Sdílet Odesláno 10. Březen 2018 Neutopil se nám? Už jsem jak na trní!Celý odpoledne nedočkavě čekám na první dojmy ze skušební plavby a stále nic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se