yannick Odesláno 23. Květen 2018 Autor Sdílet Odesláno 23. Květen 2018 (upraveno) Tak už to konečně vyšlo v novinách Vltava resort. Upraveno 23. Květen 2018 uživatelem yannick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Květen 2018 Sdílet Odesláno 23. Květen 2018 Hihi..... k tomu bych dodal jenom jedno, Bohouse nesmis brat tak vazne. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 11. Prosinec 2018 Autor Sdílet Odesláno 11. Prosinec 2018 Dobrý den lidi. Jsem tu po delší době o to proto že sháním na kluzák 2 taktní motor min 15-20 HP tak zda se vám někomu neválí doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 12. Srpen 2019 Autor Sdílet Odesláno 12. Srpen 2019 Kluzák s lodním motorem Moskva 10 hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Srpen 2019 Sdílet Odesláno 14. Srpen 2019 Parada!Jsi prvni o kom vim ze dokaze Moskvu drzet v chodu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 11. Leden 2021 Autor Sdílet Odesláno 11. Leden 2021 Ahoj lidi tak letos jsem pořídil na kluzák motor Monark Crescent 25 HP váha 35kg. Podle výpočtů by měla být rychlost kolem 75 km/h. Další věcí o kterou se pokouším je kluzák přihlásit a zaregistrovat. U nás nereálné. Pokouším se teď o to v Německu cena za přihlášení by měla být cca 10 000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 11. Leden 2021 Autor Sdílet Odesláno 11. Leden 2021 https://ibb.co/hRF5fkr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Leden 2021 Sdílet Odesláno 11. Leden 2021 Tyjo, takovej fofr to je docela sebevrazda ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 11. Leden 2021 Autor Sdílet Odesláno 11. Leden 2021 (upraveno) Tak ono se to nemusí trápit na plný plyn ten kluzák. Zatím to vypadá s doklady slibně tak držte palce vice budu vědět do konce týdne Tyjo, takovej fofr to je docela sebevrazda ne? :D Upraveno 11. Leden 2021 uživatelem yannick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 13. Leden 2021 Sdílet Odesláno 13. Leden 2021 Ahoj lidi tak letos jsem pořídil na kluzák motor Monark Crescent 25 HP váha 35kg. Podle výpočtů by měla být rychlost kolem 75 km/h. Další věcí o kterou se pokouším je kluzák přihlásit a zaregistrovat. U nás nereálné. Pokouším se teď o to v Německu cena za přihlášení by měla být cca 10 000 Kč. V Holadsku cca 35 éček, a teď při koroně to zase funguje poštou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 13. Leden 2021 Autor Sdílet Odesláno 13. Leden 2021 Tak přihlášeno i s 25 hp motorem. Takže už nemusím mít strach s SPS při kontrole na Vltavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 15. Leden 2021 Sdílet Odesláno 15. Leden 2021 Tak přihlášeno i s 25 hp motorem. Takže už nemusím mít strach s SPS při kontrole na Vltavě. A kde jsi to nakonec přihlásil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 15. Leden 2021 Autor Sdílet Odesláno 15. Leden 2021 (upraveno) V Německu v neděli budu mít doklady u sebe . Upraveno 15. Leden 2021 uživatelem yannick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 16. Leden 2021 Sdílet Odesláno 16. Leden 2021 Tak to gratuluju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 17. Leden 2021 Autor Sdílet Odesláno 17. Leden 2021 Tak doklady doma vše zapsaný v dokladech. Testovací plavba bude začátkem března s 25 HP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 18. Leden 2021 Sdílet Odesláno 18. Leden 2021 Tak doklady doma vše zapsaný v dokladech. Testovací plavba bude začátkem března s 25 HP. Tak gratulace, jak se Ti to povedlo, a kolik to nakonec stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 18. Leden 2021 Autor Sdílet Odesláno 18. Leden 2021 Ahoj si to přihlaš v Holansku když si psal že je to snadný. A teď se mě ptáš jak jsem to dokázal přihlásit to trochu nechápu. Tak doklady doma vše zapsaný v dokladech. Testovací plavba bude začátkem března s 25 HP. Tak gratulace, jak se Ti to povedlo, a kolik to nakonec stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 19. Leden 2021 Sdílet Odesláno 19. Leden 2021 Ahoj si to přihlaš v Holansku když si psal že je to snadný. A teď se mě ptáš jak jsem to dokázal přihlásit to trochu nechápu. Tak doklady doma vše zapsaný v dokladech. Testovací plavba bude začátkem března s 25 HP. Tak gratulace, jak se Ti to povedlo, a kolik to nakonec stálo? Nač hned takový tón? Já mám v Holandsku přihlášené všechny své lodě. Jenom mně zajímalo to Německo, protož tam po mně chtěli přechodné bydliště v Německu. Jinak mi přišla ta původní cifra vysoká, chtěli myslím kolem 35ti eur, proto ta otázka, víc lodí než mám opravdu registrovat nepotřebuju..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 19. Leden 2021 Autor Sdílet Odesláno 19. Leden 2021 Cena je do 10 000 KČ Ahoj si to přihlaš v Holansku když si psal že je to snadný. A teď se mě ptáš jak jsem to dokázal přihlásit to trochu nechápu. Tak gratulace' date=' jak se Ti to povedlo, a kolik to nakonec stálo?[/quote'] Nač hned takový tón? Já mám v Holandsku přihlášené všechny své lodě. Jenom mně zajímalo to Německo, protož tam po mně chtěli přechodné bydliště v Německu. Jinak mi přišla ta původní cifra vysoká, chtěli myslím kolem 35ti eur, proto ta otázka, víc lodí než mám opravdu registrovat nepotřebuju..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 8. Únor 2021 Autor Sdílet Odesláno 8. Únor 2021 To přihlášení v Německu musíte mít někoho kdo tam má trvale bydliště to máte pravdu. Jinak kluzák připraven na zkušební plavbu až bude aspoň 10 C. Takže to vidím na březen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 21. Únor 2021 Autor Sdílet Odesláno 21. Únor 2021 Ahoj lidi. V sobotu proběhla testovací plavba kluzáku s Crescentem 25 hp. Rychlost s origo vrtulí která je tlačná je 50 km/h. Chci se vás tímto zeptat zda nevíte kdo se tu zabývá kluzáky na závodní úrovni např. nějaký club který by měl nějakou vrtuly pro motory do 25 hp. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yannick Odesláno 21. Únor 2021 Autor Sdílet Odesláno 21. Únor 2021 (upraveno) Podle toho co jsem hledal tak by to mělo být 10x18 Upraveno 21. Únor 2021 uživatelem yannick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 24. Únor 2021 Sdílet Odesláno 24. Únor 2021 Chápu to dobře že záměrně obcházíš legislativu ČR a ještě tady chceš závodit s tou olejničkou Crescentem 25 hp ?? proč to nejdeš zkoušet do Německa nebo kde jsi registrovanej ?? Přeci jen , proč svinit vody v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Únor 2021 Sdílet Odesláno 24. Únor 2021 A nemas ty nahodou taky dvoutakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 24. Únor 2021 Sdílet Odesláno 24. Únor 2021 Chápu to dobře že záměrně obcházíš legislativu ČR a ještě tady chceš závodit s tou olejničkou Crescentem 25 hp ?? proč to nejdeš zkoušet do Německa nebo kde jsi registrovanej ?? Přeci jen , proč svinit vody v ČR Tak zaprvé,zákony neobchází, je to jasné, plavidlo musí být registrované u PS, nebo podobného úřadu EU, A za druhé. ten motor je pravděpodobně ekologičtější než ten Tvůj 65 HP, asi tak. Navíc nechápu kdo Ti dal právo urážet jiné členy tohohle fóra. Udělat to u mne, tak dostaneš banán, ale to pokud si pamatuji, jsi tady už taky dostal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky