david Odesláno 16. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 16. Říjen 2017 A co takhle, zejména u motorů skladovaných venku, po konzervaci ucpat sání a vejfuk, aby v motoru nebyl průvan a další vlhkost se netáhla dovnitř. Zejména u dieselů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 16. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 16. Říjen 2017 A co takhle, zejména u motorů skladovaných venku, po konzervaci ucpat sání a vejfuk, aby v motoru nebyl průvan a další vlhkost se netáhla dovnitř. Zejména u dieselů.Samozřejmě, tohle je elegantní a účinné řešení. Bohužej jenom pro motor, na prašivý tapecírunk to nefunguje. Co ale funguje je ještě jedna střecha, třeba i plachta. Brácha takhle udělal jednoduchou střechu nad lodí, vlnitý polykarbonát na jakési pergole a nemá problémy ani s vlhkostí uvnitř lodi, udělal schválně průvanové otvory vepředu a vzadu aby to pod plachtou profukovalo, motorový prostor uzavřel. S motorem nikdy nic nedělá, jenom vyndá baterku a motor předtím proběhe nemrznoucí směsí. No a takhle s tím nemá problémy už nějakých osm či devět let. Podle mě to není ideální ale je to jeho loď. A celoročně mu svítí slunce na gumy u vleku a musí je tak každé tři roky měnit, ještě jsem ho nedokopal ani k tomu, aby je nějak zakryl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 16. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 16. Říjen 2017 Jinak, já mám doma jedno auto jen na léto a na to mám na zimu extra plachu, která je i zespoda auta a zapíná se na zip kolem dokola, dovnitř pak několik balíků silikagelu. škoda, že to nejde na loď, to by byl úděsně velký balík něčeho. Jo a skoro všude dávám pastičky na myši, připitomělé kočky chytají myši venku a nosí je domů, nezřídka živé, aby se pochlubily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky