JirkaK Zveřejněno 13. Říjen 2017 Sdílet Zveřejněno 13. Říjen 2017 Zdravím přátelé, stále a dost dlouho hledám někoho šikovného z Prahy, popřípadě okolí, kdo by se mi mrknul na motor. První problém je startování, mám podezření na přívod paliva či sytič. Druhý problém je naklápění motoru. Již jsem byl u několika borců, ale ani jednomu se dílo nepovedlo nebo povedlo, ale jen na chvilku. Jsme už z toho nešťastný a proto prosím, o doporučení někoho kdo umí.... Moc díky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 13. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2017 Zkus Pavla Klimese - boatservice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 13. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2017 Nebo Imramovskýho v Roudnici n/L 40km od Práglu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 13. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2017 Petr šefr, Kostelec n.L. tel.: 602335006 Moc šikovnej a spolehlivej. Jen je třeba se domluvit po telefonu, bývá často na servisech lodí v Norsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 13. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2017 U Imramovskeho zalezi, kdo se v tom povrta. Klimes to dela sam, ma zkusenosti a selsky rozum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaK Odesláno 21. Říjen 2017 Autor Sdílet Odesláno 21. Říjen 2017 Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 14. Prosinec 2017 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2017 U Imramovskýho se v tom vrtám já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky