Přejít na obsah
Plavidla.cz

Oblečení na loď

Doporučené příspěvky

Jde mi konkrétně o boty: Neví někdo, jestli akvalungové boty s podrážkou (například jsem si vyhlédl Aqualung Echozip Ergo ) nebarví lodní podlahu? Mám v části lodi pouze klasický bílý gelcoat v protiskluzové úpravě bez koberce.

http://www.agama-diving.cz/boty-ponozky/neoprenove-boty-ergo-superziper-65mm-novinka/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podobne neoprenove boty mam do kanoe. Jsou dobre v tom, ze hreji i po namoceni (neopren), ale noha je v nich na tesno udusena, pocitove to neni moc prijemne, do lode bych si je nevzal, popr. jen do studenych vln, ktere jdou pres palubu. Ale k dotazu - ty moje nebarvi, neni to zadna lacina barvu poustejici guma .
Odkaz ke komentáři

Podobne neoprenove boty mam do kanoe. Jsou dobre v tom, ze hreji i po namoceni (neopren), ale noha je v nich na tesno udusena, pocitove to neni moc prijemne, do lode bych si je nevzal, popr. jen do studenych vln, ktere jdou pres palubu. Ale k dotazu - ty moje nebarvi, neni to zadna lacina barvu poustejici guma .

Tedy přesně na tohle ty boty potřebuji: Občas když se jede u moře ve vodní tříšti musím natáhnout jachtařskou bundu i kalhoty, boty jsem nijak neřešil a byla mi docela zima na nohy, jsem na ně dost citlivý protože mám po nehodě a následných plastických operacích silně snížený krevní oběh. Standardně používám boty přímo určené do vody Merrell Waterpro Maipo, ovšem ty nijak nezadržují teplo. Také mě napadly neoprenové ponožky, to bych zase potřeboval boty o dvě čísla větší. Proto tyhle gumovky, není to drahé, může to být schované někde na palubě a občas k užitku.

Jinak jsem si pro příští sezónu pořídil ještě velké třísedadlové vodní skůtry Yamaha a i tam se ty gumovky mohou hodit: Známému, co má doma dva skůtry odešel na jednom z nich motor a vzhledem k tomu, že mám v lodi shodné agregáty jsem od něj oba koupil abych měl náhradní díly do zásoby, Japonec dovede být pěkný xindl, už loni jsem dělal jeden motor a právě teď pracuji na druhém. No a pojízdný sklad s náhradním motorem nemusí být k zahození.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...