gepr Zveřejněno 2. Říjen 2017 Sdílet Zveřejněno 2. Říjen 2017 Dnes se mi podařilo dodělat funkční ovládání řízení lanovody na motor s pínou.Teď pro změnu přemýšlím, jak vyřešit dálkové ovládání řazení a plynu...Na píně je ovládání jak řazení tak i plynu jedním gripem.Pínu jsem odmontoval a na její místo přidělal držák k lanovodu od volantu.... a napadlo mne, že kdybych sehnal delší lanka s bovdeny, tak bych mohl pínu namontovat někam pod volant adálkové ovládání by mohlo být vyřešeno..Nemá to někdo tímto způsobem vyřešené?? Nerad bych se pustil do něčeho co nejde použít... ale myslím si, že by to mohlo jít.Díky za případné komentáře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 2. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 2. Říjen 2017 Já to takhle měl u yamahy 9.9, odmontoval jsem pínu, dal ji na vhodné místo a koupil lanovod potřebné délky, v yamaze mi nabídly různé délky lanovodů a fungovalo to spolehlivě. Používal jsem to ale jen na řazení, plyn jsem měl vyveden extra páčkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gepr Odesláno 3. Říjen 2017 Autor Sdílet Odesláno 3. Říjen 2017 To zní jako zajímavé řešení. Nad tím plynem zvlášť budu muset popřemýšlet. Děkuji za inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gepr Odesláno 4. Duben 2018 Autor Sdílet Odesláno 4. Duben 2018 Na starý motor se mi dálkové ovládání sehnat nepodařilo.... musel jsem to tedy přes zimu vyřešit poněkud oklikou. :-) Kupodivu je to celkem funkční .. no tedy zatím až na motor ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oshurty Odesláno 13. Září 2018 Sdílet Odesláno 13. Září 2018 Kdyby měl někdo zájem, prodám za 1500 Kč starší dvoupákové ovládání Evinrude bez lanovodů.. sešly se mi dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se