thomash1 Zveřejněno 23. Září 2017 Sdílet Zveřejněno 23. Září 2017 Chtěl bych koupit bowrider ale pořád mám dilema jaký motor jestli stačí 3.0l nebo už koupit 4.3l Chtěl bych to využít jak na vodní sporty rekreačně tak na vyjíždky max 4 lidi a lod max 6mJelikož 3.0l je přehršel a 4.3 málo proto ta otázkaDík Tomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 23. Září 2017 Sdílet Odesláno 23. Září 2017 Ahoj, měl jsem Baylinera 1851 SS s 3.0 Mercruiserem. Motor co do výkonu super, lítalo mi to s 21" vrtulí 72km/h, do skluzu téměř okamžitě, s lyžema naprosto bez problému. Jedinou nevýhodu bych spatřoval v takovym hrubějším chodu, přeci jen je to R4 a né véčko a taky jsem měl hrubší starty páč to byl karbec. Se stříkačkou budou ty starty v pohodě. 3litru bych se tedy nebál, jediným negativem je krapet hrubší chod. Pokud bych měl možnost výberu, volím samozřejmě véčko ale jen kvůli jemnému chodu a že výkonu není nikdy dost. Na druhou stranu 3litr je zcela dostačující, kor ve stříkačce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 23. Září 2017 Sdílet Odesláno 23. Září 2017 Poud kupuješ starší lod,nedoporučuji 3,0L ale pouze 4,3.Ty 4 válce jsou těměř všechny po smrti.Obzvlášt,když to všichni honej téměř na plný plyn aby to trochu jelo.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomash1 Odesláno 23. Září 2017 Autor Sdílet Odesláno 23. Září 2017 Chtěl bych starší tak budu preferovat 4.3 , je par značek lodi ktere se oplatí najit a koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 24. Září 2017 Sdílet Odesláno 24. Září 2017 5L😀 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Září 2017 Sdílet Odesláno 24. Září 2017 Jak psal Sullaco - výkonu není nikdy dost, a jeden můj kamarád říká, že objem ničím nenahradíš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se