Mandy Zveřejněno 13. Září 2017 Sdílet Zveřejněno 13. Září 2017 Ahoj, nasel jsem na youtube videa o wakeboardingu za gumakem s 10hp motorem. Mate nekdo osobni zkusenosti?Mam Boat 007 A380 a 20hp motor Honda. Myslite, ze za tim pujde jezdit na lyzich nebo wakeboardu? Moc se mi tomu nechce verit, preci jen mam 110kg ... 😎 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandy Odesláno 13. Září 2017 Autor Sdílet Odesláno 13. Září 2017 Ahoj, nasel jsem na youtube videa o wakeboardingu za gumakem s 10hp motorem. Mate nekdo osobni zkusenosti? Mam Boat 007 A380 a 20hp motor Honda. Myslite, ze za tim pujde jezdit na lyzich nebo wakeboardu? Moc se mi tomu nechce verit, preci jen mam 110kg ... 😎Treba tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 13. Září 2017 Sdílet Odesláno 13. Září 2017 Kamarád tahal lyžaře za gumakem (nafukovací kýl) ,25k. Lyžař musel mít do 70kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 13. Září 2017 Sdílet Odesláno 13. Září 2017 Mám 4m RIB se Suzuki 25 4T a tahal jsem na nafukovacím kruhu kluka, dobrý metrák a měl jsem velký problém dostat to do skluzu. Lyže nebo wakeboard jsem nezkoušel, ale myslím, že nemají takový odpor jako kruh. Jen to zkusit, když to utáhne desítka?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 14. Září 2017 Sdílet Odesláno 14. Září 2017 Mel bych obavu o pevnost spoje zrcadla na tubusech u celogumaku. Neni na to konstruovane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Září 2017 Sdílet Odesláno 14. Září 2017 Kilda tohle provozuje se 40HP motorem, ale lidi kolem metraku to teda z vody moc dobře netaha. (Ja kolikrat i ryl drzkou vodu a proste ani prd, ubrzdil jsem ho, mam cca 115kg.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandy Odesláno 16. Září 2017 Autor Sdílet Odesláno 16. Září 2017 Kilda tohle provozuje se 40HP motorem, ale lidi kolem metraku to teda z vody moc dobře netaha. (Ja kolikrat i ryl drzkou vodu a proste ani prd, ubrzdil jsem ho, mam cca 115kg.)Díky všem za názory asi to teda budu muset vyzkoušet 😎 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se