Mandy Zveřejněno 4. Září 2017 Sdílet Zveřejněno 4. Září 2017 Ahoj, mám čerstvě 5 let starý člun Boat 007 A380. Na jak velký tlak můžu nafoukat kýl? Když jsem jel naposled, tak se na vlnách "vlnila" i překližková podlážka. Nerad bych to ale prefouknul, aby mi to někde neprdlo. Díky 😀 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 4. Září 2017 Sdílet Odesláno 4. Září 2017 Ta překližka se bude vlnit vždy u nafukovacího kýlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandy Odesláno 5. Září 2017 Autor Sdílet Odesláno 5. Září 2017 Ta překližka se bude vlnit vždy u nafukovacího kýlu.To opravdu nejde nafouknout tak, aby se to nevlnilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 6. Září 2017 Sdílet Odesláno 6. Září 2017 Bohužel ne.Mel jsem i s hliníkovou deskou a bylo to stejné.Když gumák tak RIB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 6. Září 2017 Sdílet Odesláno 6. Září 2017 Na Bush 400 jsem i na vlnach mel skripani a pohyby v pantech mirne, zadne drama. Nesrovnatelne lepsi, nez vyboulena podlazka na 2x drazsim Zodiacu, nejhorsim clunu, ktery jsem mel. Rib je cenou jinde, tam uz je zase otaznik nad celolaminatem. Ackoliv jizdnimi vlastnostmi me nadchnul, ten prostor a obavy o burty... Za me bud gumak za rozumneho pomeru cena /vykon (u me Bush, mel jsem vedle Zodiacu i Bombard, nebyl spatny) nebo celolaminat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 6. Září 2017 Sdílet Odesláno 6. Září 2017 Ale zmer si tlak v burtech a valce kylu na vode. Mnohdy studena voda zasadne snizi tlak a pevnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se