gepr Zveřejněno 25. Srpen 2017 Sdílet Zveřejněno 25. Srpen 2017 Zdravím všechny,jsem začátečník a zatím vlastním pouze asi 200kg člun, bez motoru a stále se nemohu rozhodnout jaký motor vlastně pořídit..Nejdříve jsem měl představu, že mi na řeku bude stačit tak 10HP. Ale letos poprvé jsem měl možnost, na jiné lodi vyzkoušet plavbu ve skluzu a došlo mi, že bych jet ve skluzu občas asi chtěl. Tudíž se mi začíná zdát motor 10HP slabý.Nejsem si jistý zda 2-takt či 4takt. Co jsem zatím tak zjistil, tak dvoutakt je levnější, určitě méně ekologický a popravdě nevím, zda nemohou být u tohoto motoru např. větší problémy s přihlašováním, popř. provozem v budoucnu. Taky ho asi člověk na lodi víc cítí?4-takt.. těžší než 2-takt, modernější a samozřejmě dražší motor.Může mi někdo trochu poradit? Děkuji za veškeré postřehy.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 25. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2017 plati pro tebe to same co jsem napsal Sˇtipovi v ,,motorove lodě,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gepr Odesláno 25. Srpen 2017 Autor Sdílet Odesláno 25. Srpen 2017 Tím myslíš tuto Tvoji zprávu?(no nejrozumejsí by bylo kdyby jsi si to nekde okoukl a osahal naživo a nic neuspechal- a co ty problemy s kotvením?-tomu moc nerozumímzajed nekam k vode a pokecej si s lidma ,okoukni a treba i popros at ti ji ukaže uvnitř-pripadne sveze-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 25. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2017 (upraveno) až na to kotvení jo-co mas vlastne za lod? Upraveno 25. Srpen 2017 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se