keegan25 Zveřejněno 23. Červenec 2017 Sdílet Zveřejněno 23. Červenec 2017 Zdravím.Prosím o radu mám utržené zrcadlo u gumového člunu délka člunu 5,8m motor max 90koní.Už ho mám celý odstrojený a potřebuji radu kam zajet na opravu k někomu šikovnému co si stím poradí.Jsem od Berouna takže Praha,Plzen,Kladno,atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keegan25 Odesláno 26. Červenec 2017 Autor Sdílet Odesláno 26. Červenec 2017 Že by nikdo neměl nikdy podobný problém?Asi si to budu muset zalepit sám.Tak teda díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 26. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2017 Nepises, o jaky clun jakeho stari se jedna. Vzhledem k vykonu pujde o druh RIB. Utrzene zrcadlo obvykle znamena vazny problem puvodem v kvalite nebo stari clunu. U clunu na takto silny motor jsou na zrcadlo prenaseny velke sily. U RIBu je hlavni nosnou casti spoj zrcadla s laminatovym kylem. Oprava takoveho poskozeni znamena vyhodnoceni duvodu povoleni a podle toho urceni, zda vubec a jak lze opravovat. Kdyz zagooglujes, najdes nabidky, ale u clunu na 90 HP se do toho zodpovedne mozna nikdo nepusti. Osobne bych se dotazoval v Vlasimi, delaji dobrou praci a nedavaji marne nadeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keegan25 Odesláno 27. Červenec 2017 Autor Sdílet Odesláno 27. Červenec 2017 Děkuji za odpověd.Jedná se o člun Phoenix 5,8M a je z hypalonu podlaha není laminátová.Můžeš napsat kontakt na uvedenou opravnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 27. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 27. Červenec 2017 Motorboat.cz. A ne Vlasim, ale Vlasimska, Divisov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se