jirkas Zveřejněno 23. Červenec 2017 Sdílet Zveřejněno 23. Červenec 2017 Mohl by mi někdo poradit náhradu za antikorozní ochranný nástřik CRC 6-56 popřípadě Boeshield T-9? Používám střídavě oba již několik let, dochází mi zásoby. CRC je zde nesehnatelné a Boeshield mi pak namísto 15USD v USA nabízeli za 80Eur. Jde o nástřik vnějších částí pohonu, mazadlo a podobně a vydrží to i několik týdnů ve slané vodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 7. Září 2017 Autor Sdílet Odesláno 7. Září 2017 Odpovím si sám: Našel jsem nějaké dekvátní přípravky, ovšem cena závratná a prakticky vyzkoušené na lodi to nemá nikdo. Nechal jsem si poslat galon CRC z USA, i s dopravou to vyjde několikanásobně levněji. To balení mi snad vydrží zase dalších deset let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 8. Září 2017 Sdílet Odesláno 8. Září 2017 Jestli ti mohu doporučit tak http://bohemiaflux.cz/produkty/b7039-voskovy-antikrozni-sprej-transparentni.html Kupuji jich do firmy krabice . Je to vosk co je při nástřiku úplně kapalný a pak je z něj pružná tenká vrstvička co odolává i slané vodě , na všem drží . Jako příklad uvedu - utopil jsem bočnici z kabria - perseniku na Labi . Po 3 týdnech ji na trojhák vytáhl , byla úplně černá a volezlá . Stačilo omýt WAPkou a byla jako před tím . Vosková ochrana tak byla stále . Funguje to i jako excelentní impregnace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 8. Září 2017 Autor Sdílet Odesláno 8. Září 2017 To také nevypadá zle. Ovšem pozdě, už jsem objednal. Snad to tady v diskuzi po letech najdu. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se