tomas80 Odesláno 27. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2017 Tak se mi podarilo natocit Labe z Zernosek az do Chvaletic, takze tady odkazy na videa :). Dale prujezd piskovnou Sandberk Edit: a jeste sem nahral jedno video, propluti na Veletov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 12. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 12. Říjen 2017 A koho to zajima, tak posledni dve videjka letosniho roku.Plavba z Melnika do Prahy a plavba po Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 12. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 12. Říjen 2017 (upraveno) Ty jsi nedal Smíchov? Tak to je těžké mííínus. :DAle zase máš velký plůůůůs za ten Veletov. :lol:A co to vázání za žebřík v Dolánkách a Roztokách?? To by Michal K. ze SPS nehodnotil kladně. ;) Upraveno 12. Říjen 2017 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 12. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 12. Říjen 2017 Nestrašte mě s tím žebříkem, když jsem na lodi sám je to pro mne jediná možná volba :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 13. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2017 No jo, Veletov výbornej a jak jsi excelentně přirazil na toho staříka s velkou kanalovkou klobouk dolů 👠Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2017 Nestrašte mě s tím žebříkem, když jsem na lodi sám je to pro mne jediná možná volba :DUrčitě jsi si nemohl nevšimnout, že pražská plavební (myslím tím výletní a vyhlídkové lodě) ani žádné vyvazování v komoře neřeší a drží to jen na motoru. A myslím, že pro ně platí stejná pravidla jako pro nás :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2017 A koho to zajima, tak posledni dve videjka letosniho roku.Plavba z Melnika do Prahy a plavba po Praze škoda, že je tam ta muzika a není slyšet ten super zvuk motorů :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 13. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2017 A koho to zajima, tak posledni dve videjka letosniho roku.Plavba z Melnika do Prahy a plavba po Praze Proboha kdy jsi byl v té Praze? Normálně tam potkáš tak stokrát víc lodí než jsem viděl a videu. Aha už mi to došlo, že to bylo o víkendu dopoledne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 15. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 15. Říjen 2017 Davide, Smichovskou uz sem nedal, protoze ten den sem chtel dojet do Roudnice a tak sem jiz nemel cas. Nicmene Roudnici sem dal vcelku v pohode i se zastavkou na obed a podle me by slo zmaknout Praha-Zernoseky za jeden den, ale byla by to honicka. Co se vazani na zebrik tyce, at si SPS udela poradek sama u sebe a pak nekoho buzeruje. Komu se to nelibi, at mi ....... :). Apropo kdyz neni v komore nic jinyho k chyceni nez zebriky, tak je to tezke :)Jinak, sice nebylo idealni slunicko na video, ale zase kdy se vam zastesti projet Prahu bez potkani jedine turisticke lode :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 15. Říjen 2017 Sdílet Odesláno 15. Říjen 2017 No jo, Veletov výbornej a jak jsi excelentně přirazil na toho staříka s velkou kanalovkou klobouk dolů ðŸ‘Diky za poklonu, taky sem byl pekne nervozni, abych se nedopustil nejakeho fooopaaa, jeste kdyz sem to tocil :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se