Přejít na obsah
Plavidla.cz

Týnec nad Labem - Žernoseky 2017

JPfish

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Na jezeře je možná lepší než kemp ostrov nalevo nejblíž k průplavu. Dá se tam zakotvit a i kempovat za směšný peníz. Podmínka je pouze vlastní WC. Hlavně na tom ostrově je narozdíl od ostatních částí jezera neskutečný klid. Platí se tam nudistovi (správci) na jihozápadní části ostrova. Do nejbližší knajpy (v kempu nad hlavní pláží) je to po vodě cca 300m. Na ostatních ostrovech se nedá kempovat a na pevnině není takový klid. Ostrov poznáš podle potopený betonový vany: http://img18.rajce.idnes.cz/d1801/12/12785/12785497_f9e0c5128cca77b23f460f4fc19b88d7/images/IMG_20160806_163706.jpg?ver=0

Zrovna včera jsem tam byl se smráďatama se koupat.

Upraveno uživatelem Olin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak je to tam zelený?

Začíná to trochu zelenat u průplavu Strana u pláže zatím OK.

Díky za info a ohledně tankování benzínu do lodě je to bezproblémové ? V popisu je psáno čerpací stanice PHM.

Tam dopluji,ale pak musím doplnit.

Upraveno uživatelem JPfish
Odkaz ke komentáři

Od melnika nahoru co se kotveni tyce nevim. Dolu je to vcelku v pohode. Pekne kotveni je v Roudnici v kanale u naplavky. Nedaleko je restarurace Majak. Dale je kotviste v Nucnickach, kde je take nedaleko motorest nucnice. Pak je jeste kotveni v Litomericich, ale neni moc velke a s hloubkou opatrne. No a pak marina Zernoseky. Docela si tam letos chvalej jidlo a samozrejme je mozne zakotvit. Voda trochu zelena, ale zatim to jde. Ted je tu stale apilove pocasi, takze se trochu cisti a neni to takove drama.
Odkaz ke komentáři

Od melnika nahoru co se kotveni tyce nevim. Dolu je to vcelku v pohode. Pekne kotveni je v Roudnici v kanale u naplavky. Nedaleko je restarurace Majak. Dale je kotviste v Nucnickach, kde je take nedaleko motorest nucnice. Pak je jeste kotveni v Litomericich, ale neni moc velke a s hloubkou opatrne. No a pak marina Zernoseky. Docela si tam letos chvalej jidlo a samozrejme je mozne zakotvit. Voda trochu zelena, ale zatim to jde. Ted je tu stale apilove pocasi, takze se trochu cisti a neni to takove drama.

Díky moc za info.

Odkaz ke komentáři

A prognóza kdy to opraví?

Dneska jsem volal na komoru a proplaví mne v nouzovém režimu bez automatu i když na plavebce je napsáno nefunkční do odvolání.Jsou ochotní,ale stejně asi plavba u mne padá ,protože záda opět zlobí a nemůžu se pohnout.Dopoledne prognóza opravy ještě nebyla stanovena, jen že je nefunkční řídící jednotka a přijede technik.

Upraveno uživatelem JPfish
Odkaz ke komentáři

Dík za optání. Už od včerejška odpo plavem z kopce dolů. Kdyby nezdržoval ćártr, co nejdřív zůstal viset na retardérech v Dolánský komoře a v zápětí mu to nejelo vůbec, a já je táhnul do Nelahozevsi, byl bych už na Mělníku.

Tam si hodím korunou, jestli Labe nahoru nebo dolů. Jaká je voda?

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...