J_Machinegun Zveřejněno 19. Červenec 2017 Sdílet Zveřejněno 19. Červenec 2017 Zdravím, mám pro někoho možná směšný, nicméně reálný dotaz: jak řešíte uložení takových věcí, jako je třeba nádobí na lodi? Zajímá mě způsob nebo konkrétní řešení. Máte třeba nějaké držáky apod. na skleničky a talíře? Nebo to neřešíte a máte to v krabici?Jde mi o to, že bych to rád nějak elegantně vyřešil. Momentálně mám krabici se chumlem bublinkové fólie, aby se mi na plachetnici při náklonech nádobí nepomlátilo. Mám sice z melaninu ("plast"), ale už se mi povedlo i dva hrnky rozbít, takže úplně nerozbitné to není. A chtěl bych to řešit nějak elegantně, aby to i k něčemu vypadalo. Na netu se prodává milion kravina příslušenství, jako třeba 20 druhů ozdobných popelníků, ale na systém uložení nádobí jsem nekápl. Hledám špatně?Díky za postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 19. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2017 Jestli se rozbili plastove hrnky tak byli asi z Polskelidoverepubliky a bylo nacase koupit novy ☺ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 19. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2017 Sam to nijak zvlast neresim. Zatim jsem se nedostal do takovy divociny.Podivej se ale jak to resi profici na tovarnich lodich. Leta zkusenosti forum nenahradi.Taky doporucuju vyrazit na vystavu. Me nadchlo rakousko. Vsude te pusti, vsechno si vyzkousis a osahas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 19. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2017 Já mám hrnky a talíře melamin, ale pár hrnků i z porcelánu a něco skla, v kuchyňce mám polici s vyšším okrajem a drží to tam i při náklonech, dva plechový hrnce mám na výkyvném vařiči a talíře nastojáka taky v poličce, ty se mi ale letos při poryvu podařilo vysypat, ale to už byl dost velkej náklon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 19. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2017 Na predchozi lodi se kterou sem jezdil na more a delal blbosti, tak tam sem to resil plastovym nadobim. Ja vim, plast neni nic moc, ale pak se nemusis bat nejaky vlnky, nebo naklonu lodi. Sklo je pekny, na nynejsi lodi mam vse ve skle, ale i kdyz na more nejezdim a ani s tim uz nejdou delat moc kraviny, tak uz to pulka sklenicek odskakala, proste je to lod no :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J_Machinegun Odesláno 19. Červenec 2017 Autor Sdílet Odesláno 19. Červenec 2017 Jo, asi jsem se špatně vyjádřil. Já mám taky všechno nádobí z plastu. Akorát nevím, jak ho elegantně skladovat, to je celé ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 19. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2017 Mam neco z plastu neco i ze skla a nerezu. Mam v lodi takovy skrinky ktery maj takovej rantl a navic maji dvirka takze to nevypadne a to umim kravit na vlnach dost. Postupem casu vyhazuju plast a nahrazuju sklem ci nerezem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se