Přejít na obsah
Plavidla.cz

Uložení nádobí a dalších věcí na lodi

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám pro někoho možná směšný, nicméně reálný dotaz: jak řešíte uložení takových věcí, jako je třeba nádobí na lodi? Zajímá mě způsob nebo konkrétní řešení. Máte třeba nějaké držáky apod. na skleničky a talíře? Nebo to neřešíte a máte to v krabici?

Jde mi o to, že bych to rád nějak elegantně vyřešil. Momentálně mám krabici se chumlem bublinkové fólie, aby se mi na plachetnici při náklonech nádobí nepomlátilo. Mám sice z melaninu ("plast"), ale už se mi povedlo i dva hrnky rozbít, takže úplně nerozbitné to není. A chtěl bych to řešit nějak elegantně, aby to i k něčemu vypadalo.

Na netu se prodává milion kravina příslušenství, jako třeba 20 druhů ozdobných popelníků, ale na systém uložení nádobí jsem nekápl. Hledám špatně?

Díky za postřehy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám hrnky a talíře melamin, ale pár hrnků i z porcelánu a něco skla, v kuchyňce mám polici s vyšším okrajem a drží to tam i při náklonech, dva plechový hrnce mám na výkyvném vařiči a talíře nastojáka taky v poličce, ty se mi ale letos při poryvu podařilo vysypat, ale to už byl dost velkej náklon.
Odkaz ke komentáři

Na predchozi lodi se kterou sem jezdil na more a delal blbosti, tak tam sem to resil plastovym nadobim. Ja vim, plast neni nic moc, ale pak se nemusis bat nejaky vlnky, nebo naklonu lodi. Sklo je pekny, na nynejsi lodi mam vse ve skle, ale i kdyz na more nejezdim a ani s tim uz nejdou delat moc kraviny, tak uz to pulka sklenicek odskakala, proste je to lod no :).
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...