HonzaLJ73 Zveřejněno 19. Květen 2010 Sdílet Zveřejněno 19. Květen 2010 Zdravím Vás. Mám dotaz ohledně provozování malého gumáku při mořském pobřeží v Itálii. Je nutno mít MPZ, registrovanou loď a nějakou vinětu jako v Chorvatsku? Pojištění zodpovědnosti za škodu mi slíbila makléřka. ( myslím že 1400 Kč pro Evropu u Alianz ). Děkuji Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 19. Květen 2010 Sdílet Odesláno 19. Květen 2010 Zdravím Vás. Mám dotaz ohledně provozování malého gumáku při mořském pobřeží v Itálii. Je nutno mít MPZ, registrovanou loď a nějakou vinětu jako v Chorvatsku? Pojištění zodpovědnosti za škodu mi slíbila makléřka. ( myslím že 1400 Kč pro Evropu u Alianz ). Děkuji HonzaNa malém gumáku pod 15KW motor žádné pojištění škody nepotřebuješ a řekl bych,že ani VMP je to tam volnější Standa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaLJ73 Odesláno 21. Květen 2010 Autor Sdílet Odesláno 21. Květen 2010 Díky. Snad to tak tedy je, nikde jsem informace nedohledal. Pojedu někam pod Anconu - obytňákem podél pobřeží a chci vidět co nejvíce, tak snad můj Bombarďáček vydrží. Zdraví Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se