mariner2 Zveřejněno 18. Červenec 2017 Sdílet Zveřejněno 18. Červenec 2017 Ahoj, jsem v Chorvatsku a v noci se mi prevrhl člun s motorem Mariner 2 .Rano jsem ho převrátil na zpět a nejde nastartovat motor.Nevi někdo co s tím. Díky za informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2017 Predpokladam ze to je dvoutakt. Zaklad je nemit vodu v motoru (vyndat svicku, vyfoukat) a mit funkcni zapalovani (vysusit, vyzkoušet). Taky je dobry vylejt karburator a nadrz, vysusit a napumpovat benzinem bez slany vody.Pokud jsi zkousel nastartovat a mel v tom vodu, mozna uz mas ohnutou ojnici nebo hnutou klikovku. Poznas to tak ze vyndáš svicku a protocis, když nejde zlehka, tak mas problém, když jde zlehka, mas sanci ale ne jistotu.Jestli v necem kecam, někdo mne opravte. Zalitej motor jsem rozchazel všehovšudy jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariner2 Odesláno 19. Červenec 2017 Autor Sdílet Odesláno 19. Červenec 2017 Ahoj, děkuji za odpověď vyzkoušeím a dám vědět jak to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariner2 Odesláno 19. Červenec 2017 Autor Sdílet Odesláno 19. Červenec 2017 Tak vše jsem udělal dle instrukcí, vysvitla ve mně naděje když svíčka házela jiskru. Bohužel motor točí z lehka ,ale nenaskočí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 19. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 19. Červenec 2017 Pokud hází, tak se snaž ho co nejrychleji ho natočit, jinak ti ložiska chytnou lišku a můžeš generálkovat. Stříkni mu trochi benzínu do sání, nebo rovnou pod svíčku a musí to jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 20. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 20. Červenec 2017 (upraveno) Pokud hazi jiskru a ma kompresi, tak bude zavada v privodu paliva. Jak pise Olin- benzin pod svicku a vycistit nadrz privod a karbec. Upraveno 20. Červenec 2017 uživatelem sedivak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariner2 Odesláno 20. Červenec 2017 Autor Sdílet Odesláno 20. Červenec 2017 Tak pánové děkuji vám za informaci. Nalil jsem benzin pod svíčku a motor jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 20. Červenec 2017 Hhh.... tak hezky zbytek dovoleny a netopit. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se