Přejít na obsah
Plavidla.cz

Volvo penta AQ130C

Doporučené příspěvky

Nemuzu moc radit nejsem tak velky odbornik na motory. No kdysi za drevnich dob jsem mel obytne auto s benzinovym motorem. Vzdy jsem chtel aby to startovalo na prvni skrtnuti. No vzdy kdyz to nestartovalo na poprve coz bylo po nemnoho letech tak jsem udelal ventily a opet to startovalo napoprve.

Nerikam ze Volvo je tak mizerne jako byl onen muj motor ale mohlo by to byt podobne.

A prosim nemlatte me za tento nazor 😆

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 7 months later...
Zdravím, vratím se k mému tématu, při měření tlaků je druhý válec v prde.... Sundaná hlava koroze na sedlech ventilů na tom druhém to již propalovalo. Hlava udělaná i srovnaná ještě čekám až mě udělají nové těsnění a bude se skládat , Dám další info.
Odkaz ke komentáři

Zdravím, vratím se k mému tématu, při měření tlaků je druhý válec v prde.... Sundaná hlava koroze na sedlech ventilů na tom druhém to již propalovalo. Hlava udělaná i srovnaná ještě čekám až mě udělají nové těsnění a bude se skládat , Dám další info.

Dělaná,neoriginální, těsnění stojí za prd.Uniká z krz něj olej.V originálu je půlka těsnění /tam kde nejsou šrouby/ opatřena navíc těsnícím povlakem,který právě zabrání prolínání oleje na straně motoru s rozdělovačem.

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

Firma má s tím zkušenosti dělá těsnění 25let technik poznal i o jaké těsnění jde :) Spíš bych potřeboval radu, zrcadlo u Z nohy 270 je prasklé, podle všeho to nepůjde zavařit kde by se dala koupit použitý díl?
Odkaz ke komentáři

Souhlasím s Bootcentrem. Těsnění pod palici jedině originál. Taky jsem původně nechával vyrábět u firmy s dlouhou tradicí a zkušenostmi. Dokonce 2x. Obě byly na .....

Nejvtipnější na tom bylo to, že originální nakonec stálo jen o maličko víc a Imramovský ho měl skladem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...