Přejít na obsah
Plavidla.cz

KAM S GUMÁKEM 9,9 HP PO čR

Pavel1979

Doporučené příspěvky

Jinak místo, co ti můžu doporučit na víkend, tak pískovna u Píšťan na Litoměřicku je pro začátky ideál. Do ústí n/L to je po vodě cca 15km, jedním z nejhezčích úseků na Labi. Kousek proti proudu zase Litoměřice, což je taky moc hezký město.

PíSKOVNU NEZNÁM ...MÁM TO KOUSEK ....................,ALE KDYŽ JSEM DěLAL ZKOUšKY ...PLAVBA BYLA Z LITOMěřIC DO PRAHY ...

Od Ltm na Prahu mi to nepřijde tak hezký, jako po proudu. Tam mi to místama přijde dost monotóní, ale u těh zkoušek šlo spíš o techniku plavby, což opačným směrem toho tolik k učení není.

Jinak neškolil vás takovej prostorově výraznej Ota z toho rybářskýho a lodního krámu dole u Labe?

ne ne .... pán z Prahy starší mořský vlk v důchodu .... super pán

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A KOLIK JE PLAVEBNíCH KOMOR DO LITOMěřIC A DO úSTí ?

Od Ltm do ústí jen jedna v Lovosicích. Proto jste pluli na Prahu, protože po proudu by vás neměl co učit a pod Střekovskejma komorama v ústí je Labe zase moc rychlý a mělký (podle stavu vody).

Odkaz ke komentáři

tak tam se podívám .....to je tvoje video ?

Jo jo, právě jsem se propálil, co mám za plavidlo.....

Až se tam pojedeš podívat, dej vědět. To jsou moje domovský vody, tak se třeba potkáme...

Upraveno uživatelem Olin
Odkaz ke komentáři

Až se tam pojedeš podívat, dej vědět. To jsou moje domovský vody, tak se třeba potkáme...

jj to ok .... super ...chci vyrazit s dětma ...tak právě hledám nějaký pěkný místa ....jak tam pojedem ozvu se pro průvodce ....

na to video jsem se ptal .... protože máme stejné přijmení

Odkaz ke komentáři

jj to ok .... super ...chci vyrazit s dětma ...tak právě hledám nějaký pěkný místa ....jak tam pojedem ozvu se pro průvodce ....

na to video jsem se ptal .... protože máme stejné přijmení

Cca 2km od místa na videu je ta pískovna, kde se dětem moc líbí. Dá se tam i tábořit na ostrově.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
Já znám jen Dalešice, kam jezdím po dovči propláchnout motor. Přesto je vřele doporučuji, pro krásné přírodní scenerie, což už tady psalo víc lidí. Ale jestli hledáš čistou vodu, tak zajeď na Jadran, u nás je to vlétě všude spíš špenát.

PROSíM INFO O DALEšICKé PřEHRADě :-) ...... JSOU TAM NěJAKÝ NEBEZPEčNÝ MíSTA ....... ATD ...

Upraveno uživatelem Pavel1979
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...