jamie.thomas Zveřejněno 30. Červen 2017 Sdílet Zveřejněno 30. Červen 2017 Dobrý den, bohužel se mi nikde na internetu nepodařilo najít odpověď na mou otázku, tak zkouším zde.Jsou nějaké poplatky (jako například známka v Chorvatsku), které bych musel zaplatit před vyplutím v Polsku do Baltského moře? Chceme jet s kamarádem s vodním skútrem na moře (PVMP + příbřežní plavku samozřejmě mám) a nerad bych se dostal do nějakého sporu.Moc děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garda Odesláno 30. Červen 2017 Sdílet Odesláno 30. Červen 2017 Snad jen Chorvati stoji u more s natazenou rukou. Jinde jsem o tom neslysel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 1. Červenec 2017 Sdílet Odesláno 1. Červenec 2017 Zkus napsat email na jejich zdejsi konzulat, delal jsem to take tak. Ale garda ma nejspis pravdu, s jednou vyjimkou - Lago di Garda --:) v Italii, tam mi sdelili tusim 1 tis € / rok, nechteji tam zaplavu cizich motoraku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se