jehne Zveřejněno 17. Červen 2017 Sdílet Zveřejněno 17. Červen 2017 Dobry den, rad bych si chtel poridit lod, jelikoz jsem se do toho konicku zamiloval.Nyni se nachazim v takove fazi, ze lod uz mam vybranou a nyni se snazim sehnat v Praze a okoli kotviste za rozumne penize. Bohuzel uz mam takovy pocit, ze je to nadlidsky az nemozny ukol, pokud nemate v tomto odvetvi zname a kamarady. Vsechna kotviste a kluby v Praze a okoli za rozumne penize, jak jsem po dlouhem patrani zjistil, jsou plna.Bohudik nepatrim do cilove skupiny lidi, pro ktere neni problem zaplatit vysoke castky za kotveni. Nerad bych se vzdal sveho nove objeveneho konicku, ktery jsem tak si oblibil.Proto se obracim na vas jako naprosty zacatecnik o radou, popr. pomoc s nalezenim kotviste v Praze a okoli.Budu velice rad za kazdou radu a pomoc.Dekuji, Jakub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 18. Červen 2017 Sdílet Odesláno 18. Červen 2017 Já osobně si vozím loď vždy s sebou, odpadají mi obvyklé starosti s vykrádáním, změnou počasí, vlhkost a plísní, tankováním, čištěním a tak všelijak podobně. Zase jsem musel investovat do větší garáže a extra auta na tahání. No nedovolil jsem si nikdy ani pomyslet nic nevhodného o lidech, kteří musí mít loď v maríně a ještě za to musí platit. Chápu to tak, že kdo si na jaře spustí loď na vodu a na podzim vytáhne, nemusí mít zase starosti jako mám já. Každá mince má dvě strany. Ovšem není tak zle: Ač se to zdá spoustě lidí divné, máme jakous/takous svobodu volby, bohudíky za ty dary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jehne Odesláno 18. Červen 2017 Autor Sdílet Odesláno 18. Červen 2017 To máte určite pravdu, bohužel rozměry lodi, kterou jsem si vybral jsou 8,3m délky a 3m šířky, takže pravidelné převáženi nepřipadá v úvahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 18. Červen 2017 Sdílet Odesláno 18. Červen 2017 V tom případě nutno podotknouti, že sice k vlastnictví slona není nutno přímo majitelem cirkusu býti, stačí ovšem dostatek krmiva míti. Přeji hodně štěstí při hledání vhodného kotviště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 19. Červen 2017 Sdílet Odesláno 19. Červen 2017 V Praze asi těžko, ale zkus třeba Slapy. Máš lepší možnost koupání..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 19. Červen 2017 Sdílet Odesláno 19. Červen 2017 (upraveno) jehne vzhledem k tomu že ročně přibývá podle SPS cca 30% malých plavidel , tak Praha ,Slapy , Orlík jsou trvale obsazeny uč cca 10 let a spíš budeš muset počkat v pořadníku . nebo druhá cesta , vyřídit si vlastní molo , ale to se připrav na cca 3/4 roční proceduru ,, PVL , Životní prostředí , SPS ,PVLnájem plochy,a znovu SPS ,, v tomto pořadí to podstupuji teď jáPS v Praze kotvení pod 20 tis za rok neseženeš a připrav se na to že okolo lodí je všechno daleko dražší než třeba u aut . Upraveno 19. Červen 2017 uživatelem my65hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se