Přejít na obsah
Plavidla.cz

Jsem novaček a vodní skutr

GubaXan

Doporučené příspěvky

Zdravim všechny.

Pokud jsem tu špatně, tak navedte :) Jsem uplnym začatečnikem s loděma, ale docela rychle se učim.

Přemyšlim, že bych vzal voniho skutra od kolegy (bombardier 300) a jel na vikend na Slapy na kemp a přez den si trochu zaplavat, ale ten mi sděllil , že vyšla nova vyhlaška ohledně slap od 15.06.17 že se tam smi plavat pouze ve vytlačnym režimu.

Projel jsem webovky plavebni spravy a nic takoveho jsem nenašel.

Poradi mi někdo kde hledat, pokud jsem hledal špatně anebo je to kravina a normalně se tam smi ?

Pokud ne tam, tak muže se na Orliku třeba ? A taky nějakou pujčovnu lodi pro vice osob.

Diky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Slapech mají být od 15.6. zřízeny dva několikakilometrové úseky. kde bude plavba povolena pouze ve výtlaku. Má to být v dolní polovině okolo velkých kempů. Vyznačeno plavebními znaky. Jestli to už je či bude nevím.

Aha,takhle,takže misto tam kde si užit rychlost stejně bude... Pravě před 2ma tydny jsme tam byli na kempu a policajti tam litali jak idioti, to si asi uživali poslednich dnu bez teto novely :-D

Odkaz ke komentáři

citace z informace:

Státní plavební správa přistoupila v souladu s § 22a odst. 4 zákona č. 114/1995 Sb., o vnitrozemské plavbě, k úpravě plavebního provozu na vodní cestě Vltava, nádrži vodního díla Slapy, a rozhodla o osazení signálních znaků, kterými se na dvou úsecích zavádí plavba ve výtlačném režimu. Konkrétně se jedná o úseky od Nové Rabyně (ř. km 93,70) po Měřín-Hrdlička (ř. km 97,85) a od silničního mostu (ř. km 100,51) po ústí Mastníku (ř. km 105,00). úprava osazením signálních znaků bude realizována ke dni 15. června 2017 a účinná bude do 15. září 2017. Následně budou vyhodnoceny zkušenosti s tímto opatřením ve vztahu k bezpečnosti účastníků plavebního provozu a plynulosti plavby.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...