Přejít na obsah
Plavidla.cz

Pár dotazůohledně výběru motorového kajutového člunu.

WhySoSad

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni, rozhodl jsem se, že pořídím loď a posunu dovolenkování na další level. V jaké cenové relaci má smysl hledat ? Jezdil bych nejčastěji ve dvou lidech, maximálně ve 4.

Je možné nechávat loď v přístavu v Chorvatsku a nevozit ji zpět do čR ? Jak je tato volba cenově a logisticky náročná ?

Jednoznačně bych chtěl loď s kajutou pro přespání, ideálně by se jezdilo mezi ostrovy a přespávalo buď na lodi, na lodi v přístavu nebo na hulváta ve stanu (mám s tím už spoustu zkušeností).

Největším problémem je, že vůbec nevím kde s hledáním začít. V podstatě jsem se na lodi vezl mnohokrát, ale jen v pozici spolujezdce a byly to lodě v řádech milionů korun. s komplet zázemím v podobě kuchyňky, sprchy, záchodu atp. což je mimo můj rozpočet.

Představoval bych si něco v tomto smyslu.

http://azboat.cz/cs/kajutove-cluny-lode/307-lod-clun-gale-560-sun-deck.html

http://azboat.cz/cs/kajutove-cluny-lode/262-motorovy-clun-gale-545-sundeck-az-boat.html

Za tuto cenu dostanu samotnou loď a k té předpokládám potřebuji koupit závěsný motor.

Kde je nejlepší lodě k prodeji hledat ? Nebráním se bazarovkám, je možné se vejít komplet do 400.000,- ?

Byl bych rád kdyby se tu našel někdo, kdo by mě trochu zasvětil. Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 5 years later...

Ahoj, hledám podobnou loď. Poradíte do začátku co a jak kde hledat???

Vybírám co nejmenší zábavnou loď pro dva s možností nouzového přespání a s WC 🙂 (bez toho to nepůjde), aby zvládla i Chorvacko a trochu i vlny na nějaké to přeplutí mezi ostrovy... 

Poradíte?? Líbí se mi hodně Coaster 600 DC, nový je na mě ale moc drahý a použitý jsem nikde neviděl.

Pepa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky