kotasan Zveřejněno 6. Červen 2017 Sdílet Zveřejněno 6. Červen 2017 Ahoj, velmi se omlouvám, ale marně ve fóru hledám nějaký sjezd v okolí Nymburka, nejlépe někde u "Vesláku" ...Můžete mi prosím poradit ? Moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Červen 2017 Sdílet Odesláno 6. Červen 2017 Na jak velkou lod?Tahal jsem ve Velkym Zbozi, ale to je tak na gumacek. Zkusil bych ještě Kovanice, tam je sjezd ale mozna je pujcovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasan Odesláno 6. Červen 2017 Autor Sdílet Odesláno 6. Červen 2017 člun Sirius, délka 4m. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Červen 2017 Sdílet Odesláno 6. Červen 2017 4m spustis asi celkem snadno kdekoliv, zalezi na vleku, jak hluboko musí do vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasan Odesláno 7. Červen 2017 Autor Sdílet Odesláno 7. Červen 2017 chtěl jsem vložit foto vleku a nějak se mi to nedaří ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Červen 2017 Sdílet Odesláno 7. Červen 2017 Tohle forum to neumi, musel bys ho umistit jinde na webu a dat sem odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 19. Červen 2018 Sdílet Odesláno 19. Červen 2018 Dokážete mi někdo poradit pohodlný sjezd pro 8m loď někde pod Nymburkem? Plánovali jsme plavbu na Prahu, ale teď to přes Nymburk bez pokuty asi nepůjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvikol Odesláno 25. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2021 Plánuji výlet do Nymburka lodí. Dá se tam někde zakotvit, abych si mohl dát někde oběd ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 26. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2021 Dokážete mi někdo poradit pohodlný sjezd pro 8m loď někde pod Nymburkem? Plánovali jsme plavbu na Prahu, ale teď to přes Nymburk bez pokuty asi nepůjde.A co co pokuta jestli s můžu zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. Srpen 2021 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2021 Dokážete mi někdo poradit pohodlný sjezd pro 8m loď někde pod Nymburkem? Plánovali jsme plavbu na Prahu, ale teď to přes Nymburk bez pokuty asi nepůjde.A co co pokuta jestli s můžu zeptat? příspěvek tři roky starý :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se