viita Zveřejněno 10. Květen 2010 Sdílet Zveřejněno 10. Květen 2010 Prosím o radu, zda máte zkušenosti s nalepením protiskuzu.Ten jsem zakoupil na Boot Thuln, je to PVC membrána , ze spodní strany lehce "chlupatá".Díval jsem se , že např. fa Imramovský nabízí lepidlo Boatfix od Vetusu, je ale poměrně drahé na ten ca 1 m3, co potřebuji nalepit.Nemáte zkušenosti s něčím jiným? Uvažoval jsem o Chemoprenu, ale mám obavy jak se bude chovat po delší době na slunci.Budu lepit na laminát resp. gelcoat, jemně sdrsnit, odmastit, to je mi jasné ,ale lepidlo?Díky za každou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 16. Květen 2010 Sdílet Odesláno 16. Květen 2010 S nalepením protiskluzu na co? Já lepil takový pásky na žebřík, tenkrát sem narazil na firmu, a ty mi poslali hafo vzorků a materiálů. Je to samolepící a drží to jako kráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viita Odesláno 17. Květen 2010 Autor Sdílet Odesláno 17. Květen 2010 protiskluz v podobě velkoplošné memmbrány na přední palubu .Je to něco podobného co prodává Imramovský- viz -http://www.imramovsky-marine.cz/cs/katalog/lodni-prislusentvi/protiskluz/protiskluzy-1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se