Pitris Zveřejněno 14. Květen 2017 Sdílet Zveřejněno 14. Květen 2017 ahoj,potřeboval bych poradit,nemohu najít na motoru Yamaha 25TLRA impulzy pro zapojení otáčkoměru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 14. Květen 2017 Sdílet Odesláno 14. Květen 2017 otoč drát z otáčkoměru okolo svíčkového kabelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 14. Květen 2017 Sdílet Odesláno 14. Květen 2017 (upraveno) asi bych zacal tim- jaky mas otackomer? Upraveno 14. Květen 2017 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 15. Květen 2017 Sdílet Odesláno 15. Květen 2017 ahoj,potřeboval bych poradit,nemohu najít na motoru Yamaha 25TLRA impulzy pro zapojení otáčkoměruPokud to má standardní kabeláž a ovládací skříňku, pak to bude jeden ze drátů tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris Odesláno 15. Květen 2017 Autor Sdílet Odesláno 15. Květen 2017 digitální otáčkoměr,co se berou impulzy omotáním svíčkového kabelu,to je jednoduché zapojení,bohužel všecky mají kabel dluhý max.dva metry,abych se dostal na palubní desku,musel by bý čtyřmetrový.CHtěl bych klasický kulatý otáčkoměr,ale nemohu najít impulzy.Jedná se o Yamahu 25TLRA,čtyřtakt,rok výroby 2002,dálkově ovládaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris Odesláno 15. Květen 2017 Autor Sdílet Odesláno 15. Květen 2017 právě že né,skříňka je nová,a podle mě tento motor ještě nemá vyvedeny impulzy do skříňky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 15. Květen 2017 Sdílet Odesláno 15. Květen 2017 Pitris jestli máš páku s zapalovacím klíčkem tak to bude jeden z těch kabelů co tam vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 15. Květen 2017 Sdílet Odesláno 15. Květen 2017 Ňáký impulzy by se měly najít na drátech od bezpečnostní pojistky - chcipáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris Odesláno 15. Květen 2017 Autor Sdílet Odesláno 15. Květen 2017 děkuji za odpovědi,prověřím to.Nemáte někdo schema zapojení motoru,nebo skříňky,kontrolboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 15. Květen 2017 Sdílet Odesláno 15. Květen 2017 Zadej Google. Yamaha 25 tl wiring diagram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris Odesláno 17. Květen 2017 Autor Sdílet Odesláno 17. Květen 2017 děkuji,schema jsem našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufi Odesláno 19. Květen 2019 Sdílet Odesláno 19. Květen 2019 Dobrý den jsem tu nový koupil jsem si motor Selva 25HP 2019 s dálkovým ovládáním a zapojil jsem otáčkoměr ale ukazuje mi max 1200otácek přitom to má vývod na dálkovém ovládání , otáčkoměr jsem koupil na aliexpress nevím kde je chyba kolega má Yamaha 25 hp taky mu ukazuje špatně nevíte čím to může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 19. Květen 2019 Sdílet Odesláno 19. Květen 2019 Někde se nastavuje počet válců? Nastavuje se 2-takt versus 4-takt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raschi Odesláno 21. Květen 2019 Sdílet Odesláno 21. Květen 2019 Ty levné otáčkoměry z eBay nebo Ali jsou obvykle stavěny na standardní automobilové čtyřtakty a odběr signálu z indukční cívky. Vzadu mívají přepínač 4-6-8 válců. Minimum, co takové otáčkoměry zpracují, jsou 2 impulsy na otáčku (1 impuls za 2 otáčky na každý válec krát 4 válce). Otázka je, co leze z toho výstupu na DO lodního motoru - zda je to skutečně jeden impuls na otáčku nebo jen upravené impulsy z magneta či zapalovací cívky. Pokud je tam 1 impuls za otáčku, potom takový otáčkoměr fungovat nebude (jedině jej otevřít a přemalovat stupnici), jinak zkusit různé polohy toho přepínače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky